Scotova NIVA

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
valda1971

Re: Scotova NIVA

Příspěvek od valda1971 »

Taky jsem v těch devadesátkách udělal odnášecí rádio v 2101 ale propojení 7kolíkovým DIN konektorem a je to tam dodnes :)
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
scot

Příspěvek od scot »

První díl výfuku z Ladapower dorazil. Je vidět, že je jinak tvarovaný než předchozí kus, který nepasoval. Tak snad to půjde.
Jarda_NIVA1.7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarda_NIVA1.7 »

2 scot:
nejakou dobu jsem to tu necetl, ale to ABS jsem resil, mel jsem svarenej ten snimaci krouzek na poloose, snimac bosch jsem koupil okolo 300,-kc, ale tim to nebylo, vymenil jsem krouzek a od te doby bez problemu, snimac zjistis multimetrem, jestli neni prerusen, bude mit nejaky odpor ta civecka.
to by mel byt on https://autodilos.cz/autodily/lada/niva ... -203326321
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
scot

Příspěvek od scot »

Snimace jsem vyzkousel jeden po druhem. Dva predni vadne a jeden mel preruseny obvod nekde jinde. První jsem koupil na ABC a druhy nemeli. Podle katalogoveho cisla jsem ho koupil v Pema za necelou polovinu. S nakupem je to ted slozite. Asi je nejlepsi sehnat co se da tady a ABC a Ladapower brat az to nikde jinde nesezenu. Co jsem posledni dobou kupoval, tak v mistnich dilech bylo vzdy levnejsi.
scot

Příspěvek od scot »

Dneska jsem si vzal dovolenou a vymenil jsem ten prvni dil vyfuku. Byl to trochu jezek v kleci. Na vytahnuti jsem sundal zbytek vyfuku a stabilizator. Pri instalaci jsem jeste musel vysroubovat matku, ktera drzi horni rameno napravy. Ta podlozka za ni vadila pri nasazovani vyfuku na stefty. Vyfuk tedy sedi, ale uplne identicky neni.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“