Oltcit - odvézt/neodvézt
Moderátor: Moderátoři
Re: Oltcit - odvézt/neodvézt
Já ti dám kanáldekl
Já v Oldovi používám svíčky D14YC, což je stejná tepelná hodnota jako tyhle - a nemám s tím problémy. Jen se podívej na sedla svíček v hlavách, jestli tam máš opravdu zahloubení pro ten kužel! Ty D14YC mají podložku na plocho.
Já v Oldovi používám svíčky D14YC, což je stejná tepelná hodnota jako tyhle - a nemám s tím problémy. Jen se podívej na sedla svíček v hlavách, jestli tam máš opravdu zahloubení pro ten kužel! Ty D14YC mají podložku na plocho.
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Asi jsem ty svíčky odrovnal jak jsem je rval ven, ale dneska jsem namontoval nový svíce a vysavač běží o poznání líp
3enit: Nedával jsem D14 ale G14 - a plus na to ty chladiče bo co je to za baznek
3enit: Nedával jsem D14 ale G14 - a plus na to ty chladiče bo co je to za baznek
Oltcit Club 11R 1989 béžo
Novější provedení hlav, což na 89 je, je uzpůsobeno svíčkám co mají ploché těsnění. Takže sis tam asi dal něco, co tam nepatří. Jo a ty chladiče sou taky k h*vnu
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Ty G14 jsem z toho vyndal a tak jsem je tam dal opět. A chladiče teda radši vyhodit ?
Měl bnych dotaz -stává se ti někdy že se rozsvítí ta kontolka teploty oleje vedle brzd?
Měl bnych dotaz -stává se ti někdy že se rozsvítí ta kontolka teploty oleje vedle brzd?
Jestli tam chladiče nechat nebo ne záleží na Tobě - já je tam nemám a spokojeně jezdím
Myslíš kontrolku na otáčkoměru, nalevo od ruční brzdy?
Myslíš kontrolku na otáčkoměru, nalevo od ruční brzdy?
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Tak takhle ,,tyčka co z ní něco kape" primárně u tohoto modelu nikam zapojená není.
U modelu 12TRS bylo do vany motoru z boku našroubováno čidlo teploty oleje, při dosažení nějaké teploty to seplo, přesně nevím při kolika, ale nad 100°C to bylo...
Ale za éry Oltcitů se snad ve světě motorů objevil článek s návodem na ,,signalizaci otevření druhé komory karburátoru"
Ten se připojoval na tuto kontrolku, měl by to být drát který vede z kabelového svazku na motoru. Tak se podívej kam to máš zapojený, třeba tam máš tady ten forichtung
Někde tento výtvor mám uschovaný, je to takový pěkný dobový doplněk. Ale úplně k ničemu, protože když se otvírá druhá komora, je to na tuhosti pedálu plynu poznat
U modelu 12TRS bylo do vany motoru z boku našroubováno čidlo teploty oleje, při dosažení nějaké teploty to seplo, přesně nevím při kolika, ale nad 100°C to bylo...
Ale za éry Oltcitů se snad ve světě motorů objevil článek s návodem na ,,signalizaci otevření druhé komory karburátoru"
Kód: Vybrat vše
http://www.oltcit.wz.cz/spinacotevreni2.stupnekarburatoru.jpg
Někde tento výtvor mám uschovaný, je to takový pěkný dobový doplněk. Ale úplně k ničemu, protože když se otvírá druhá komora, je to na tuhosti pedálu plynu poznat
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Díky za vysvětlení kouknu na to, ale asi to budu mít zapojený, protože když tomu dávam tak se ta kontrolka rozsvítí a jakmile lehce uberu tak zhasne.
Jinak v pátek prodávali na bazoši kompletního oltcita bez papírů za 3000,- a než jsem zavolal tak byl v čudu
Jinak v pátek prodávali na bazoši kompletního oltcita bez papírů za 3000,- a než jsem zavolal tak byl v čudu
Za tři jak zadarmo, ale bez papírů - co s tim... A navíc sem to měl daleko. Ještě je tam jeden za padesát, ten je mooc pěknej
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Ten za 50 už je tam delší dobu a další je na rajveteranu.cz https://www.rajveteranu.cz/16246-oltcit ... r-jesenice na tohojsem dřív volal a pán to sice prodává, ale až bude jaro má to někde na chalupě pod pergolou zazimovaný
Říct si 45 a strčit tam nicneříkající fotku, jednu. To mi přijde jako drzost
https://www.sbazar.cz/skovin/detail/271 ... ltcit-11-r
Tohle je taky dobrej úlet, lidi ztratili soudnost, uplně
https://www.sbazar.cz/skovin/detail/271 ... ltcit-11-r
Tohle je taky dobrej úlet, lidi ztratili soudnost, uplně
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
No to je taky dobrý maso no ale třeba na mobile.de nebo autoscout24.de je všehovšudy pouze 1 citroen axel alias oltcit
To bude dotažený z ČR, do Německa se Axel nedovážel a Oltcit už vůbec ne.
Nedávno se v Rumunsku prodal 17. vyrobený kus z roku 1982, fakt moc hezkej, červenej, za 2000€. Pořád si říkám že ty ceny jsou tady přestřelený.
Nedávno se v Rumunsku prodal 17. vyrobený kus z roku 1982, fakt moc hezkej, červenej, za 2000€. Pořád si říkám že ty ceny jsou tady přestřelený.
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
No je to přestřelený, taky si pamatuju jak se po revoluci lidi zbavovali 603 a 613tek za 20 tis. a podívej se jak jdou dneska
Jenže to je auto (603 a 613), které má hromadu fanoušků a je oblíbené, je české a tak dále.
Oltcit není oblíbený (věř mi, opravdu není, pokud pojedeš na sraz aut kde jsou všichni, poznáš to sám Terčem posměšků a debilních keců jsem byl nespočetněkrát.), není český, počet fanoušků se blíží nule a nakonec ani v Rumunsku není bůhví jak oblíben, je jich tam docela málo a prostě tam vede dáčka. Jet do Rumunska na Oltcity neni dobrej nápad, nemusel bys žádnýho potkat
Oltcit není oblíbený (věř mi, opravdu není, pokud pojedeš na sraz aut kde jsou všichni, poznáš to sám Terčem posměšků a debilních keců jsem byl nespočetněkrát.), není český, počet fanoušků se blíží nule a nakonec ani v Rumunsku není bůhví jak oblíben, je jich tam docela málo a prostě tam vede dáčka. Jet do Rumunska na Oltcity neni dobrej nápad, nemusel bys žádnýho potkat
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside