![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ale teď vážně:
Vypadá to zajmavě a jsem zvědavej na výsledek. Fandím ti...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
No trumpety a molitanový převleky by se tam vešly, ale mám ten velkej filtrbox, kterej bych tam rád nacpal, ještě uvidíme, co tam nakonec příjde.Maysner píše:drzak na baterku bych rovnou odrezal. stejne ji vozis jen v kufru, a pojistkovku budes muset dat dovnitr, nebo ji ohnout nejak nahoru kvuli filtrum. majo taky musel. na lada.cc jsem videl, ze pouzivaj kratsi saci potrubi, ale tomu by udajne zavazely madarsky
Velkej filtrbox je určitě dobrá volba, vylepší se tím reakce v přechodech. Ale to asi víš, jinak by jsi po něm netoužilPája píše: No trumpety a molitanový převleky by se tam vešly, ale mám ten velkej filtrbox, kterej bych tam rád nacpal, ještě uvidíme, co tam nakonec příjde.
A pojistkovka vevnitř je můj sen.
Jo to že by někdo chtěl provozovat sidedrafty bez trumpetek by mě ani nenapadlo.Majo píše:akurat ze aj vo velkom filterboxe by mali byt male trumpetky![]()
nie ze by som ich mal, ale webre by mali mat natrubky kvoli prudeniu aj ked su na nich filtre....
aspon to mi radil borec, ktory mi to nastavoval a to je fachman, nie ako my tuningaci
No to rozhodně nepiš. Připravoval by ses zbytečně o koně.Majo píše:tak to nebudu psat ze tam nemam trumpetky ale aby mi nehrkali difuzory mam tam nabite gumicky urcene na repas prednych brzd