Lada 1800 kk
Moderátor: Moderátoři
No trumpety a molitanový převleky by se tam vešly, ale mám ten velkej filtrbox, kterej bych tam rád nacpal, ještě uvidíme, co tam nakonec příjde.Maysner píše:drzak na baterku bych rovnou odrezal. stejne ji vozis jen v kufru, a pojistkovku budes muset dat dovnitr, nebo ji ohnout nejak nahoru kvuli filtrum. majo taky musel. na lada.cc jsem videl, ze pouzivaj kratsi saci potrubi, ale tomu by udajne zavazely madarsky
A pojistkovka vevnitř je můj sen.
VAZ 1800kk na prvočinitele
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To se tam vejde, pokud nemas nejaky velky krabice s filtrem, mozna bude stacit pozvednout pojitkovku o nejaky cm nahoru. Ja taky pocitam kazdy cm aby se sani pro vstrik veslo do pojistkove skrine, pojistkovka uvnitr je blbost Dalsi vec co ti muze v aute zacit horet a kdyz uz bude horet motor, tak je ti to jedno
Drzak na baterku dej rychle pryc, povede tam napor vzduchu na filtry. Doufam ze mas termoizolacni pasku na svodech a prvnim dilu vyfuku.
Ucme se od tech co tomu rozumi a vyvarujme se zbytecnym chybam a pokusum.
Vsimete si i primeho ukostreni hlavy, kolik uz jsi investoval Pajo do zapalovani?
Drzak na baterku dej rychle pryc, povede tam napor vzduchu na filtry. Doufam ze mas termoizolacni pasku na svodech a prvnim dilu vyfuku.
Ucme se od tech co tomu rozumi a vyvarujme se zbytecnym chybam a pokusum.
Vsimete si i primeho ukostreni hlavy, kolik uz jsi investoval Pajo do zapalovani?
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Velkej filtrbox je určitě dobrá volba, vylepší se tím reakce v přechodech. Ale to asi víš, jinak by jsi po něm netoužilPája píše: No trumpety a molitanový převleky by se tam vešly, ale mám ten velkej filtrbox, kterej bych tam rád nacpal, ještě uvidíme, co tam nakonec příjde.
A pojistkovka vevnitř je můj sen.
S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
akurat ze aj vo velkom filterboxe by mali byt male trumpetky
nie ze by som ich mal, ale webre by mali mat natrubky kvoli prudeniu aj ked su na nich filtre....
aspon to mi radil borec, ktory mi to nastavoval a to je fachman, nie ako my tuningaci
nie ze by som ich mal, ale webre by mali mat natrubky kvoli prudeniu aj ked su na nich filtre....
aspon to mi radil borec, ktory mi to nastavoval a to je fachman, nie ako my tuningaci
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Jo to že by někdo chtěl provozovat sidedrafty bez trumpetek by mě ani nenapadlo.Majo píše:akurat ze aj vo velkom filterboxe by mali byt male trumpetky
S pozdravem
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
No to rozhodně nepiš. Připravoval by ses zbytečně o koně.Majo píše:tak to nebudu psat ze tam nemam trumpetky ale aby mi nehrkali difuzory mam tam nabite gumicky urcene na repas prednych brzd
S pozdravem
-
- Kontaktovat uživatele: