Air box neboli čistič vzduchu a jeho úpravy
Moderátor: Moderátoři
Ked to obrezete takto:
tak nebudete mat ziadne problemy
Ja to tak mam uz takmer dva roky/odkedy mam LPG/ a chodi to super. Samozrejme, ze aj v zime. Teply vzduch od motoru to tieni najlepsie ako sa da a LPG to neodvieva...
Tommele, Tebe to jak beha? Nie ze ma budes na najblizsom zraze nahanat, ze na co som Ta to naviedol
tak nebudete mat ziadne problemy
Ja to tak mam uz takmer dva roky/odkedy mam LPG/ a chodi to super. Samozrejme, ze aj v zime. Teply vzduch od motoru to tieni najlepsie ako sa da a LPG to neodvieva...
Tommele, Tebe to jak beha? Nie ze ma budes na najblizsom zraze nahanat, ze na co som Ta to naviedol
Naposledy upravil(a) Majo dne čtv led 01, 1970 01:00, celkem upraveno 1 x.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
To víš že budu Ne jezdí to dobře jde to na benzinu lepe do otaček a i na plyn žadnej problem
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
tak jsem bádal, napřed jsem nasadil 1/3 ořezanej, nechtělo to na to ani chytnout, nějak jsem upustil od štelování karbu a zase to sundal. Dle kamaráda jsem nasadil hadici předehřevu a vyvedl ji před baterku, takže motoru se dostává i při stání totálně studeného vzduchu, s menším náporem během jízdy. Dojmy jsou takové, že kolem 3500 motor řve, jako by se měl rozskočit, charakteristika se změnila tak, že na jedničku a dvojku to jede stejně, pak na trojku od 3000 to trošku zpomalilo a pak to rychleji vyskočí (od 50km/h)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
filter
Nemyslim si ze tu skrinku treba obrezat uplne lebo to sanie je nad vyfukovym potrubim a este schovane v pod kapotou. Ja som to vyriesil takto http://lada.slovensky-raj.sk/images/vzduchovy%20filter/ Ma to viac vyhod, nie je zrusena zimná prevadzka lebo vyko sa otoci a to co neprekryje tesnenie ohrevu vzduch sa lahko dotesni tkaninou . Na letnej prevadzke je to kompaktne utesnene z troch stran cize to zachytava napor vzduchu . Motor pri zahriati na volnobehu nema problemy len pri starte treba riadne zoslapnut pedal plynu . Inac ak sa tam dava sportovy filter tak je ju skoda neupravit lebo vzduch ide hlavne cez jedno miesto v predu za vyustenim nasavania a tam ho aj najviac zanasa . Ako som ju upravil uz s tym nemam absolutne problem .
ok, a co mi řekne LPG na konus, vyvedeny na misto, kde si drive hovela baterka? Uvazuju nad nejakym Jacky za 500, na vyzkouseni.
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
Při rychlejsí jízdě cca100a výš při vyřazení na neutrál to z největší pravděpodobností chcípne protože ve filtru vznikne přetlak vliven "upraveného nasávaní"(otevřeného dopředu) i sebemenší přetlak ve filtru spůsobí zavření druhého stupně reduktoru LPG!.Acibuk píše:ok, a co mi řekne LPG
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
tak dnes som urobil otvoreny airbox z 1/2.Od motora som to nechal neorezane.
Postrehy:-klesol volnobeh
-lepsie reaguje na pridanie plynu
-lepsia akceleracia zo 75km/h na 100km/h
-ak pridam naplno a hned pustim nohu z plynu,citit jemne cuknutie
-motor ma hrubsi zvuk,ale nepocujem ziadne sycanie
Postrehy:-klesol volnobeh
-lepsie reaguje na pridanie plynu
-lepsia akceleracia zo 75km/h na 100km/h
-ak pridam naplno a hned pustim nohu z plynu,citit jemne cuknutie
-motor ma hrubsi zvuk,ale nepocujem ziadne sycanie
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
syceni je nejvic slyset u takhle orezanyho pri chcipnuti motoru
volnobeh se snizil. hmm. to mi asi udelalo taky. ale u icka nevim jak to ovlivnit
volnobeh se snizil. hmm. to mi asi udelalo taky. ale u icka nevim jak to ovlivnit
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Aha,tak to zasycanie pri vypnti sa prejavuje raz som mal blbo utiahnuty filterbox a sycalo to skoro pri kazdej zmene polohy skrtiacej klapky
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
znizil sa volnobeh? jasnee, pretoze po takejto uprave treba karburator znovu nastelovat
U Icka som to nespozoroval(ale to moze byt tym ze predtym som icko nemal a jak som ho tam naprasil tak rovno orezane - volnobeh je normalny - akurat)
U Icka som to nespozoroval(ale to moze byt tym ze predtym som icko nemal a jak som ho tam naprasil tak rovno orezane - volnobeh je normalny - akurat)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4