Zalomený ODVZDUŠŇOVÁK
Moderátor: Moderátoři
Zalomený ODVZDUŠŇOVÁK
Jak odvrtat zalomený odvzdušňovák na předních brzdách. Už s tím máte zkušenosti?
Re: Zalomený ODVZDUŠŇOVÁK
prasatko change...solo píše:Jak odvrtat zalomený odvzdušňovák na předních brzdách. Už s tím máte zkušenosti?
pri odvrtavani se vetsinou poskodi zavit na praseti, leda tam zariznout sroub s levotocivym zavitem. Pokud ti tam ale sroub zarezl, tak asi uz i prasatko bude hodne vymeny.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
mnooo buď si kup vytahovák zalomených šroubů - což je de facto závitník s levotočivým závitem, a nebo nové prase. když to odvrtáš, tak vrtákem olízneš dosedací kužel. plochu v prasátku, která má těsnit. nebo kup nové prasátko - což je možná za stejnou cenu jako vytahovák ovšem se zaručeným výsledkem........pro jistotu kup hadice a trubky až k HBV, protože se ti může stát že trubku od prasete ( zadního ) nebo od přední hadice nepovolíš a budeš muset řezat........čili závěr, kup všechny hadice, trubky, prasátka a rovnou i HBV, kotouče, bubny a obložení, ať to při jendom zgenerálkuješ celé
ehm - utrhnout se da sroub i orechem... proste se ukroutil.Tomáš píše:kup za pár kč. nový prase a neřeš to...vytahovák příde určitě dráž...a přístě použít zásadně klíč typu ořech..nikdy ne plochej
Ja mam v prasatkach odvzdusnovaky ne originalni, ale s vetsi hlavou (tusim 8 ) . Nasel jsem je nekde doma, tata rika, ze jsou ke Skodovce, a do zigulackych prasatek pasuji presne.
Naposledy upravil(a) Dawid dne sob srp 19, 2006 20:46, celkem upraveno 1 x.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
no stane se...jo tenhle typ znám tuším není na 8ku ale na 9ku a je myslím i delšíDawid píše:ehm - utrhnout se da sroub i orechem... proste se ukroutil.Tomáš píše:kup za pár kč. nový prase a neřeš to...vytahovák příde určitě dráž...a přístě použít zásadně klíč typu ořech..nikdy ne plochej
Ja mam v prasatkach odvzdusnovaky ne originalni, ale s vetsi hlavou (tusim . Nasel jsem je nekde doma, tata rika, ze jsou ke Skodovce, a do zigulackych prasatek pasuji presne.
Nejprve jsem ho navrtal 5 vrtákem,jsem si myslel že to povolí a rádoby vytahovákama to vytáhnu, jenže vůbec nic. Tak jsem to převrtal na 6,5 vrtákem, ten spodní kuželíček tam zůstal, ale magnetickým šroubovákem to šlo vytáhnout, samozřejmě že jsem někde lízl i závit, ale myslím, že je to zanedbatelný. Potom jsem to projel závitníkem M8. Zbytek pilin jsem povytahoval zmíněným magnetickým šroubovákem a kapalina vytáhla zbytek.Odvzdušňovák těsní, ale budu ho kontrolovat. Děkuju vám za rady a hlavně za psychickou pomoc. Ahoj.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
no psychicky sme tě asi moc nepodpořili...ale stejně si myslím,že lepší volba by byla koupě novýho prasete...pokud to je přední tak bych nad tím snad ani neuvažoval...máš tam novej píst,nepodřenej a chodící ....nový gumičky i prachovky ...a taky fungující odvzdušňovák...a to vše cca. 180kčsolo píše:Nejprve jsem ho navrtal 5 vrtákem,jsem si myslel že to povolí a rádoby vytahovákama to vytáhnu, jenže vůbec nic. Tak jsem to převrtal na 6,5 vrtákem, ten spodní kuželíček tam zůstal, ale magnetickým šroubovákem to šlo vytáhnout, samozřejmě že jsem někde lízl i závit, ale myslím, že je to zanedbatelný. Potom jsem to projel závitníkem M8. Zbytek pilin jsem povytahoval zmíněným magnetickým šroubovákem a kapalina vytáhla zbytek.Odvzdušňovák těsní, ale budu ho kontrolovat. Děkuju vám za rady a hlavně za psychickou pomoc. Ahoj.