Plyn - indikace množství plynu na přístrojovce
Moderátor: Moderátoři
Ne,to by opravdu nešlo. Potenciometr, který se otáčí tak zlehka, se zřejmě na zeměkouli nenachází.EMI píše:a nešlo by prostě udělat aby ta samá hřídelka co je na ní rafička ukazatele v kufru na bombě točila ještě s potenciometrem a to už by tam šel jen s malým předěláním stupnice obyčejnej budík na benzín???
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Já to měl dělaný z palivoměru na benzín,ale celej ten vehement byl uvnitř nádrže a šroubem jsem měl vyvedený jen dráty (zalitý epoxydem ,osoustružený a přitažený převlečnou matkou s těsněním).Nebyla to normální nádrž,ale zkrácenej plynojem z náklaďáku.Bylo to v dobách,kdy se ještě na plyn nejezdilo.Desetikilová bomba stála 45Kč.To se jezdilo.
já už sem na to jeden vybranej měl a zdál se mi, že jde lehce... ...máme asi rozdílné představy o tom co znamená "jít lechce"Nemo píše:Ne,to by opravdu nešlo. Potenciometr, který se otáčí tak zlehka, se zřejmě na zeměkouli nenachází.EMI píše:a nešlo by prostě udělat aby ta samá hřídelka co je na ní rafička ukazatele v kufru na bombě točila ještě s potenciometrem a to už by tam šel jen s malým předěláním stupnice obyčejnej budík na benzín???
...tak holt nic
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Křečík Barbuška
Co se týče lehkosti, tak by možná vyhovoval ARIPOT, ale jeho víceotáčková technologie by byla poněkud nevyhovující. Leda užít větší hodnoty což by, ale mohlo způsobovat značné odchylky a mechanické provedení celé věci by bylo minimálně problematické. Takže vlastně nic.Nemo píše:Ne,to by opravdu nešlo. Potenciometr, který se otáčí tak zlehka, se zřejmě na zeměkouli nenachází.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107