Úžasný pocit, když se pracně natvarovaný plech začne kroutit pod rukama...Gabani píše:Jedna víkendová oprava víka kufru![]()
1,3 m svár na tupo![]()
![]()

Moderátor: Moderátoři
Úžasný pocit, když se pracně natvarovaný plech začne kroutit pod rukama...Gabani píše:Jedna víkendová oprava víka kufru![]()
1,3 m svár na tupo![]()
![]()
Z 95 % jsem používal 1mm a 1,5mm na jednodušší ohyby. Je to trošku pakárna udělat pertl bez ohybacky jen kladivamaPanthymaeus (Honza) píše:Úžasný pocit, když se pracně natvarovaný plech začne kroutit pod rukama...Gabani píše:Jedna víkendová oprava víka kufru![]()
1,3 m svár na tupo![]()
![]()
Z jaké síly opravuješ dveře? 0.8 mm? 1 mm?
Myslím, že má. Otázka je o kolik. To už by mě spíš lákalo část předělat do hliníku (díly by se museli jinak tvarovat, nejspíš i doplnit nějaké prolisy).Cory píše:Nema antikor ine vlastnosti? Pružnosť, pevnosť?
Tipuju, že je z toho sušáku sundávalda1971 píše:Ty dveře už tak zůstanou ? Nemyslím barvu.
To se řeší takhle:Mara píše:Ty dvere me zajimaly hned, jak se da zarovnat dlouhy svar:) Taky to mam rozpracovane na zadnich vratech a nechce se mi tam cpat nejak moc kitu. Ale uplne bez nej to taky asi jen tak nepujde. Nejake stopy po svarech co mam na aute, uplne neresim. Jsem radsi, ze to je zas pevne, ale zas je snaha at to nevypada uplne zalatane. Delat veterena atd, jsou zas jine kriteria, ale pro denni provoz se mi s tim nejak drbat nechce
Samozřejmě, že nezůstanou. Bohužel se nevyhnu tmelení ale s tím jsem počítal. Nebude to zase tak hrozný a při dnešních technologiích jsou i tmely výborný. Mám od F1 s vláknem i filler.valda1971 píše:Ty dveře už tak zůstanou ? Nemyslím barvu.