Uvidím, budu s ní teď hodně jezdit, tak pokud se to má podělat, snad se to podělá teď a ne na Velkém Výletě

Moderátor: Moderátoři
A jseš si jistej, že se tím dá nějak ovlivnit rozsah mezí, kam až to bude lítat?Kewint píše:Stěrače jsem vždy seřizoval na motorku , zespodu je 6tka matka ,a po jejím povolení se celý mechanismus hýbe . Chce si s tím pohrát a nastavit to tak akorát . Hlavně to nezkoušej když budeš mít pod motorkem ruku , mohlo by to slušně bolet
Ano - to jsem (z textu) také pochopil a nechápu to. Ledaže by dal na motorek nějakou delší kliku. A tomu se mi zase nechce věřit.Teepee píše:Já to pochopil tak, že stěrač chodí nejen pod okno, ale i na dveře. A to teda nechápu.
Někdy? To je klíčový údaj. Zkontroluj jestli v některém spojení pásovinka+čep to není "vyčvachtané".dmatej píše:Teď to mám tak, že někdy to ven nepřejede ... někdy ...
a nemas vuli v samotnych raminkach? na drobkove zelenem vazu je vule v tech nytech, ktere drzi vlastni raminko v te casti raminka s dirou na tisicihran a sterace maji ve vysledku vuli tak 2 cmTeepee píše:Někdy? To je klíčový údaj. Zkontroluj jestli v některém spojení pásovinka+čep to není "vyčvachtané".dmatej píše:Teď to mám tak, že někdy to ven nepřejede ... někdy ...
Pak buď vyměníš mechanismus stěračů, no a nebo dáš větčí sklo no.