tuto kontrolku maji i ickovy krabicetavri píše:Novořaďácibudete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
tuto kontrolku maji i ickovy krabicetavri píše:Novořaďácibudete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
Má jí tam i karburatorova 1,3 05Maysner píše:tuto kontrolku maji i ickovy krabicetavri píše:Novořaďácibudete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
nezapojenou
A jak je to technicky realizovaný? Spínač v zámku bezp. pásu?tavri píše:Novořaďácibudete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
Bylo by to vysvětlení - kdyby to fungovalo v kalině, tam jsou totiž airbagy hned dva... I když, třeba to funguje - musim si to poznamenat a vyzkoušet, až budu u našich. Podám zprávu.rudo. píše:Ináč vážne, už to tu niekto spomínal, prečo to nie je zapojené ( nie je tam airbag). Takže niet čo riešiť. RU konsruktjori to uže rešali.Zdravím týmto všetkých Ladistov.
zelvotron píše:Jo bylo dobrý jak tam byla v koloně Scoutů jedna 2111, říkal sem si asi je předjíždínebo jako doprovod kdyby zapadli
potvrzuju - byl jsem upozorněn na to, že je to důsledek evoluce - kolem čidla v expanzní nádobce totiž utíkala chladící kapalina, tak to v Rusku vyřešili zrušením čidla - já už mám nádobku jen s takovým výliskem v podobě boule...zelvotron píše:jinak u novějších není zapojená ani kontrolka chladící kapaliny