211x
Moderátor: Moderátoři
211x
Copak nikdo nemáte problémy s autem. Proč nepíšete? No vidíte, já taky ne. Ať to vydrží!
Sk.
Sk.
Sk.
Auto má klasicky ruské chyby a nedodělky, ale zatím (po 3 letech a 75000) celkem drží. Myslím že se vyplatí. Ale to uvidím až tak po 4-5 letech. Zatím mám pocit, že bych šel do Lady znovu. Motor 16V - super.
Sk.
Sk.
Sk.
Rád bych fotku zmenšil, ale neumím to. Kdyby mi jí chtěl někdo zmenšit (myslím, že mi jí sem dával admin Honza, takže kdyby se mu chtělo....) rozhodně nebudu prskat.
Ruské chyby: rezaté raménko zadního stěrače každý rok po zimě, el. kontrolky (když si někdo dá práci s úpravou kontaktů, tak je to prý spolehlivé, ale já nejsem hobista, ale uživatel) a sem tam drobná koroze (přesto, že je auto zinkované)
Ale je pravda, že jezdím ve všech sračkách, parkuju v Praze na ulici a neobcházím auto se štětečkem, abych zamalovával ďubky po šutrech.
Takže abych shrnul, auto se mi zdá za ty prachy, co stojí, dobré.
Všechny chyby a poruchy byly podrobně popsány na starém fóru, škoda, že zmizely.
Za rok, nebo dva budu o jedné Ladě 21113 na prodej vědět, ale teď je mi líto zbavit se 3 roky starého auta. Ještě cca rok až dva s ní chci jezdit.
Pak ale bude mít nalítáno cca 120-140tkm.
Sk.
Ruské chyby: rezaté raménko zadního stěrače každý rok po zimě, el. kontrolky (když si někdo dá práci s úpravou kontaktů, tak je to prý spolehlivé, ale já nejsem hobista, ale uživatel) a sem tam drobná koroze (přesto, že je auto zinkované)
Ale je pravda, že jezdím ve všech sračkách, parkuju v Praze na ulici a neobcházím auto se štětečkem, abych zamalovával ďubky po šutrech.
Takže abych shrnul, auto se mi zdá za ty prachy, co stojí, dobré.
Všechny chyby a poruchy byly podrobně popsány na starém fóru, škoda, že zmizely.
Za rok, nebo dva budu o jedné Ladě 21113 na prodej vědět, ale teď je mi líto zbavit se 3 roky starého auta. Ještě cca rok až dva s ní chci jezdit.
Pak ale bude mít nalítáno cca 120-140tkm.
Sk.
Sk.
Mám 21113 - 1,5L 16V.
Rozumná dlouhodobá cestovní rychlost po dálnici je 160-170km/h.
Nejvíc jsem tam viděl cca 210km/h. (podle budíku - neověřoval jsem to měřením podle dálničních patníků). To už je ale na tohle auto moc a neměl jsem z toho moc dobrý pocit. Běžně při předjíždění na dálnici jezdím do 190km/h.
Podle techničáku to má maximálku 185km/h.
Sk.
Rozumná dlouhodobá cestovní rychlost po dálnici je 160-170km/h.
Nejvíc jsem tam viděl cca 210km/h. (podle budíku - neověřoval jsem to měřením podle dálničních patníků). To už je ale na tohle auto moc a neměl jsem z toho moc dobrý pocit. Běžně při předjíždění na dálnici jezdím do 190km/h.
Sk.
Sk.
Tak to je na Ladu slušný! S tím se musí fajnově předjíždět. Add techničák: možná že mají v databázi nějak popleteny parametry 8V a 16V. Těch 185 km/h by spíše slušelo té 8V. A jak je to s tou metodou měření podle dálničních patníků?? To by mě zajímalo (o tom jsem ještě neslyšel)Skalouš píše:Nejvíc jsem tam viděl cca 210km/h. (podle budíku - neověřoval jsem to měřením podle dálničních patníků). To už je ale na tohle auto moc a neměl jsem z toho moc dobrý pocit. Běžně při předjíždění na dálnici jezdím do 190km/h.
Sk.
Vedle dalnice jsou obvykle umisteny patniky ve stejnych vzdalenostech, ktere jsou dokonce zname. A tak jedes autem konstantni rychlosti a zmeris si cas mezi dvema (popr. vice) patniky. Z toho urcis rychlost ...Pool píše:A jak je to s tou metodou měření podle dálničních patníků?? To by mě zajímalo (o tom jsem ještě neslyšel)
Deli
To mě napadlo, ale spíš jsem chtěl vidět konkrétní případ (kolik dělá ta mezera mezi patníky a ten vzorec už si nepamatuju.. )Deli píše:Vedle dalnice jsou obvykle umisteny patniky ve stejnych vzdalenostech, ktere jsou dokonce zname. A tak jedes autem konstantni rychlosti a zmeris si cas mezi dvema (popr. vice) patniky. Z toho urcis rychlost ...Pool píše:A jak je to s tou metodou měření podle dálničních patníků?? To by mě zajímalo (o tom jsem ještě neslyšel)
rychlost [km/h] = vzdálenost[km] / čas[sekunda] x 3600
příklad:
vzálenost mezi kilometrovníky je 1km
ujel jsem jí za 30 sekund
Rychlost=1/30x3600=120km/h
Jedu 120km/h.
Teď jsem koukal na české stránky, ale 1,6L 16V tam není.
Sk.
příklad:
vzálenost mezi kilometrovníky je 1km
ujel jsem jí za 30 sekund
Rychlost=1/30x3600=120km/h
Jedu 120km/h.
Teď jsem koukal na české stránky, ale 1,6L 16V tam není.
Sk.
Sk.
Pozrite sa chlapi na tie fotecky to je aaale krasa!!!! viac najdete na http://www.mtec-sport.com....tam je toho o rally špeciáloch dost....[img]kikurka)%20all[/img]
LADA 21053 "dead"
Honda CR-V r. 2007 - "predané"
Lada Granta liftback - "uvažujem nad kúpou"
Honda CR-V r. 2007 - "predané"
Lada Granta liftback - "uvažujem nad kúpou"