![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sk.
Moderátor: Moderátoři
Tak to je na Ladu slušný!Skalouš píše:Nejvíc jsem tam viděl cca 210km/h. (podle budíku - neověřoval jsem to měřením podle dálničních patníků). To už je ale na tohle auto moc a neměl jsem z toho moc dobrý pocit. Běžně při předjíždění na dálnici jezdím do 190km/h.
Podle techničáku to má maximálku 185km/h.
Sk.
Vedle dalnice jsou obvykle umisteny patniky ve stejnych vzdalenostech, ktere jsou dokonce zname. A tak jedes autem konstantni rychlosti a zmeris si cas mezi dvema (popr. vice) patniky. Z toho urcis rychlost ...Pool píše:A jak je to s tou metodou měření podle dálničních patníků?? To by mě zajímalo (o tom jsem ještě neslyšel)
To mě napadlo, ale spíš jsem chtěl vidět konkrétní případ (kolik dělá ta mezera mezi patníky a ten vzorec už si nepamatuju..Deli píše:Vedle dalnice jsou obvykle umisteny patniky ve stejnych vzdalenostech, ktere jsou dokonce zname. A tak jedes autem konstantni rychlosti a zmeris si cas mezi dvema (popr. vice) patniky. Z toho urcis rychlost ...Pool píše:A jak je to s tou metodou měření podle dálničních patníků?? To by mě zajímalo (o tom jsem ještě neslyšel)