tuto kontrolku maji i ickovy krabice nezapojenoutavri píše:Novořaďáci budete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
211x
Moderátor: Moderátoři
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Má jí tam i karburatorova 1,3 05Maysner píše:tuto kontrolku maji i ickovy krabice nezapojenoutavri píše:Novořaďáci budete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
A jak je to technicky realizovaný? Spínač v zámku bezp. pásu?tavri píše:Novořaďáci budete někdo amatérsky dodělávat kontrolu zapnutí pásů? Když už tam máme kontrolku.
Kdyby se do toho někdo chtěl pustit, tak by měl ale vyřešit zároveň rozpoznání obsazenosti sedadel, protože jinak by to vyžadovalo zapnout všechny pásy.
A nebo řešit jen pás u řidiče - bez něj se asi nikam nepojede (vynecháme-li extrémy parkování v kopci bez zatažené brzdy a tak podobně... ). V takovém případě to ale neni nic pro mě - já se (tak nějak podvědomě automaticky) připoutávám i při přejíždění dvora, kde pak zavírám bránu (to si pak ťukám na čelo, nebo musím myslet na to, že se nemám pásat).
LADA 2111 40 T, 1,6 - 16V, r. v. 2005, LPG (2005-2012)
Až na to auto namontujem krídla, tak potom budem riešiť hlásenie zapnutia bezpečnostných pásov - keď Ruská raketa, tak nech pípa svieti a vyhráva všetko ako má. A keby signalizácie náhodou nefungovali, tak hlavne, že to pristane naspeť na zemi. Ináč vážne, už to tu niekto spomínal, prečo to nie je zapojené ( nie je tam airbag). Takže niet čo riešiť. RU konsruktjori to uže rešali. Zdravím týmto všetkých Ladistov.
Kdo jste koukal na Primu na Autosalon (dil c. 36) - třeba kvůli recenzi na kalinu, možná jste si všimli v té cestě škodovek do Vladivostoku (mimochodem úsměvné bylo, že použili na tamní silnice raději pro reklamní jízdu škody octavie scout), že se jim tam v záběrech do kolony namotaly 2112ka, 2111ka a hned za ní 2104ka )
Kdo se v sobotu nekoukal, může se podívat na webu: http://autosalon.livebox.cz/salon/video ... h=9#search
(zmíněné záběry jsou v druhé sekvenci "Moskva-Vladivostok" hned po testu kaliny)
Kdo se v sobotu nekoukal, může se podívat na webu: http://autosalon.livebox.cz/salon/video ... h=9#search
(zmíněné záběry jsou v druhé sekvenci "Moskva-Vladivostok" hned po testu kaliny)
Naposledy upravil(a) Ondra dne pon zář 10, 2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
Bylo by to vysvětlení - kdyby to fungovalo v kalině, tam jsou totiž airbagy hned dva... I když, třeba to funguje - musim si to poznamenat a vyzkoušet, až budu u našich. Podám zprávu. Teda, pokud se to nechystají zapojit jako vylepšení v dalším ročníku spolu s přidáním zadních opěrek.rudo. píše:Ináč vážne, už to tu niekto spomínal, prečo to nie je zapojené ( nie je tam airbag). Takže niet čo riešiť. RU konsruktjori to uže rešali. Zdravím týmto všetkých Ladistov.
Naposledy upravil(a) Ondra dne pon zář 10, 2007 19:38, celkem upraveno 1 x.
zelvotron píše:Jo bylo dobrý jak tam byla v koloně Scoutů jedna 2111, říkal sem si asi je předjíždí nebo jako doprovod kdyby zapadli
Tak jsem si to dal znova - tak 2112 je už předjíždí a 2111ka se chystá. Za ní v závěsu je 2104ka. Jedna 2112 je braná v koloně zepředu.
tavri: ta kontrolka na středovým panelu hlásí nízkou hladinu oleje (funguje i jako náklonoměr ), kdežto ta v přístrojovce klasicky tlak
jinak u novějších není zapojená ani kontrolka chladící kapaliny a kontrolka destiček nám asi taky nefunguje, protože dráty sou na jedný straně urvaný, nejdůležitější funkce tý krabičky je pozvolný zhášení stropního světýlka
jinak u novějších není zapojená ani kontrolka chladící kapaliny a kontrolka destiček nám asi taky nefunguje, protože dráty sou na jedný straně urvaný, nejdůležitější funkce tý krabičky je pozvolný zhášení stropního světýlka
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
potvrzuju - byl jsem upozorněn na to, že je to důsledek evoluce - kolem čidla v expanzní nádobce totiž utíkala chladící kapalina, tak to v Rusku vyřešili zrušením čidla - já už mám nádobku jen s takovým výliskem v podobě boule... Vot eto progrés.zelvotron píše:jinak u novějších není zapojená ani kontrolka chladící kapaliny
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
mě ta kontrolka na hladinu vody v ostřikovačích svítí furt,protože se tam nějak zasekává ten plováček.To bych musel před každym startem otevřít kapotu,vyšroubovat to víčko,"odblokovat" to a pak startovat.Tak mě ten upozorňovací zvuk už docela leze na nervy
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
radek_mb: tak ten plovák upevni drátkem k víčku. Když jsem ještě jezdil s prasklou nádržkou, simuloval jsem takhle dostatek kapaliny.
Ty pásy, zkusím zatím z tý budky vytáhnout mínusový pól. Kam ho zapojit a jak zůstává zatím záhadou. Asi bude stačit, když se za pásy zatáhne nebo se docvakne v zámku u ruční brzdy. Zátěžové čidlo a sedadlo spolujezdce ne. Problém pravidelně se poutat v obci mám jenom já.
Maysner: Budu muset někdy tu íčkovou krabici omrknout. jestli neke
Ty pásy, zkusím zatím z tý budky vytáhnout mínusový pól. Kam ho zapojit a jak zůstává zatím záhadou. Asi bude stačit, když se za pásy zatáhne nebo se docvakne v zámku u ruční brzdy. Zátěžové čidlo a sedadlo spolujezdce ne. Problém pravidelně se poutat v obci mám jenom já.
Maysner: Budu muset někdy tu íčkovou krabici omrknout. jestli neke
Dodge Avenger 2.0 VVT