Zapojenie otackomeru
Moderátor: Moderátoři
Zapojenie otackomeru
nazdarek!vsetkych zdravim.nevedel by mi niekto poradit ako zapojit otackomer? premyslal som o tom,prisiel som na jednoduchy system,ale rad si vypocujem aj iny nazor
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojenie otackomeru
A co treba takto:Cory píše:nazdarek!vsetkych zdravim.nevedel by mi niekto poradit ako zapojit otackomer? premyslal som o tom,prisiel som na jednoduchy system,ale rad si vypocujem aj iny nazor
http://www.ladaklub.com/www/manualy/3/i ... es/123.htm
-
- Kontaktovat uživatele:
To neni prdel, mě to dělá taky, že občas začne lítat přez celej budík. Bude to asi špatnej otáčkoměr.Wolf píše:Rozklepalo se Ti auto . W.slavoj píše:Neviete co sposobuje rozkmitanie rucicky otackomera? stava sa to priblizne pri 2000 a vyssich otackach kde rucicka zacne kmitat po celom obvode budika. Je to Lada 2105. Dik
Taky jsem měl ten problém, ručička otáčkoměru lítala sem tam, ale "naštěstí" zároveň s tím přestaly fungovat i směrovky. Nic vážného, jenom někde zlobí kontakty. Jednoduchá oprava, uchopí se kabeláž pod palubkou a cvičně se s ní zacloumá tam a zpátky, opakovaně na několika místech, dokud směrovka neblikne. Nakonec jsem přišel na to, že to dělá kontakt na pojistkové skříňce...
Možná by to stačilo, ale už byl v takovém stavu, že jsem ho radši vyměnil celý. Ono to sice potom nejelo vůbec, ale když jsem tam dal kondík s toho starého rozdělovače, tak pak už to jelo.slavoj píše:tak to mozno stacilo vymenit len konika v rozdelovaci Pretoze ked ti skubal aj motor, tak to mohlo byt jedine tym.Ivo píše:Už jsem se s tím taky setkal. Na druhém autě ta ručička taky lítala jak splašená a navíc začal ještě poškubávat motor. Po výměně rozdělovače je klid.
mě to dělalo taky: u mě to ale bylo způsobeno špatným napájením otáčkoměru. Zaoxidovaný kontakty udělaly takovej přechodovej odpor, že to mělo málo šťávy a ukazovalo blbě
stačil kontaktol a trochu oškrábnout
stačil kontaktol a trochu oškrábnout
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....