Ostřikovače čelního skla 2103
Moderátor: Moderátoři
- Chaloupka
- Kontaktovat uživatele:
Ostřikovače čelního skla 2103
Zdravím všechny, v tento zimní čas jsou ostřikovače jednou z hlavních věcí které používáme. Ty moje na 2103 sic fungují, ale je to jako když na to slintáš.
Tak mě zajímá :
jak to funguje Vám?
jaké máte hadičky, trysky, motórek?
RADY NA ZLEPŠENÍ
Nezdá se mi, že by to bylo od výroby Dík Chaloupka
Tak mě zajímá :
jak to funguje Vám?
jaké máte hadičky, trysky, motórek?
RADY NA ZLEPŠENÍ
Nezdá se mi, že by to bylo od výroby Dík Chaloupka
VAZ 2103, "velitelský vůz", r.v. 1978, 5Q
povětšinou zatuhlá ložiska v motůrku, jde to opatrně rozebrat, vyčistit, namáznout, nebo koupit nový komplet
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
Jde o to, jako verzi modelu 2103 máš, protože prvé verze měly mechanicky ovládaný ostřikovač pumpou na levou nohu a dvě páčky pod volantem - pouze blinkry a světla !!!
Potom byly mezitypy, které měly mechanický ostřikovač pumpou, ale třípáčkový přepínač pod volantem.
Poslední verze byla s elektrickým ostřikovačem (přitažením pravé páčky k sobě).
Potom byly mezitypy, které měly mechanický ostřikovač pumpou, ale třípáčkový přepínač pod volantem.
Poslední verze byla s elektrickým ostřikovačem (přitažením pravé páčky k sobě).
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Já mám klasický motorek v nádržce, původní trysky jsou pryč. Na jejich místě jsou "dvojtrysky" a stříká to velmi slušně.
Buďto máš přiucpaný hadičky, nebo je po cestě nějaká "zlomenina" hadičky, nebo je nějaká chybička na motorku. L.
Buďto máš přiucpaný hadičky, nebo je po cestě nějaká "zlomenina" hadičky, nebo je nějaká chybička na motorku. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jake dvou triskove ostrikovace tam jdou narvat a jak se tam narvou? misto 2 stagancu mit 4 by nebylo marnyLuděk Musil píše:Já mám klasický motorek v nádržce, původní trysky jsou pryč. Na jejich místě jsou "dvojtrysky" a stříká to velmi slušně.
VAZ 2104 1.3 1989
Ja mam stejnej problem. Kdyz stojim na miste, tak to akorat blije takovym balistickym obloukem Pri jizde uz to je jakz takz, ale za to muze vzduch. Tata rikal neco o tom, ze tam neni originalni cerpadlo.
Chaloupka: Ty tam mas original cerpadlo?
Chaloupka: Ty tam mas original cerpadlo?
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Steraky potrebuju taky nove, ty stare uz stoji za prd, ale nemam tuseni, jak je to s kompatibilitou uchytu steraku na raminko sterace. Da se ten uchycovaci prvek vymenit ze stareho steraku na novy, nebo se musi sehnat steraky se spravnym uchytem ci jak to je?
A ty 2 trykove ostrikovace tam pasuji bez problemu? Nejak dostanu ven stare a nasadim tam ty ze skodule?
A ty 2 trykove ostrikovace tam pasuji bez problemu? Nejak dostanu ven stare a nasadim tam ty ze skodule?
VAZ 2104 1.3 1989
Stěrače kupuju vždycky v nějakém supermarketu a problém není. Vždycky byly přibalené různé ty příchytky. Stačí vybrat ten správný, nacvaknout na stěrač a nasadit.
Trysky ostřikovače mám taky ze škodovky, ale musel jsem upravit díru, protože byla malá a navíc čtvercová. Na podzim v Jedovnici jsem si za to nadal, protože Vašenkov měl origo dvojtryskové.
Trysky ostřikovače mám taky ze škodovky, ale musel jsem upravit díru, protože byla malá a navíc čtvercová. Na podzim v Jedovnici jsem si za to nadal, protože Vašenkov měl origo dvojtryskové.