Elektronicke zapalovaní
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
1. zapalko z imf pouziva ako snimac hall s otovrenym kolektorom inak povedane spina to k zemi a toto je presne opacne co by sa dalo jednoducho vyriesit invertorom.
2. problem je vtom ze ta remenica nie je pouzitelna na ten algoritmus ktory pouziva imf
3. problem je vtom ze imf zapalko vyzaduje jeden snimac pre kazdu cievku. Samozreme ak sa pouzije obycajna cievka s rozdelovacom tak nie ale potom to uz nie je ono
4. problem je ten ze verzia ktora vedela budit dve cievky jednym snimacom je prave ta luserska ktora nema dalsie vstupy/vystupy
este nieco ?
2. problem je vtom ze ta remenica nie je pouzitelna na ten algoritmus ktory pouziva imf
3. problem je vtom ze imf zapalko vyzaduje jeden snimac pre kazdu cievku. Samozreme ak sa pouzije obycajna cievka s rozdelovacom tak nie ale potom to uz nie je ono
4. problem je ten ze verzia ktora vedela budit dve cievky jednym snimacom je prave ta luserska ktora nema dalsie vstupy/vystupy
este nieco ?
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Trevor, nesledujes pokroky na IMF , nova verzia uz vie ovladat aj dve cievky http://imfsoft.cz/hardware/produkty/direct-ignition.asp. U verzie, ktoru ma Myso sa da pomocou jednej prepojky tato funkcia aktivovat tiez.
P.S. Mysovi sa remenica so snimacom z 1700i bohuzial nehodi , lebo jeho remenova 2105 ma kryt pod remenicou z umelej hmoty.
P.S. Mysovi sa remenica so snimacom z 1700i bohuzial nehodi , lebo jeho remenova 2105 ma kryt pod remenicou z umelej hmoty.
Roman
preco remenica....nou sa daju vyriesit iste veci ako napr...budenie dvoch cievok netreba rozdelovač... iny lepsi algoritmus programu... dalej jednoduchsie riesenie sytenia cievky..netreba driver pre cievku/y presnost ... keby som mal remenicu a veci okolo nej taak by som to skusil... neponukne niekto za slusnu sumu
-
- Kontaktovat uživatele:
berem spet nieco mi uz miso pisal vraj tam staci nejaka prepojka. No vypadlo mi to z hlavy. A to ze miso nevie pouzit remenicu z icka je problem jeho motoru Vtip je ale vtom ze by ju nevedeli pouzit aj ini ktori maju retaz a chcu pouzit imf zapalovanieRoman píše:Trevor, nesledujes pokroky na IMF , nova verzia uz vie ovladat aj dve cievky http://imfsoft.cz/hardware/produkty/direct-ignition.asp. U verzie, ktoru ma Myso sa da pomocou jednej prepojky tato funkcia aktivovat tiez.
No prsia mam ale remenicu uz akoze nieDusan píše:preco remenica....nou sa daju vyriesit iste veci ako napr...budenie dvoch cievok netreba rozdelovač... iny lepsi algoritmus programu... dalej jednoduchsie riesenie sytenia cievky..netreba driver pre cievku/y presnost ... keby som mal remenicu a veci okolo nej taak by som to skusil... neponukne niekto za slusnu sumu
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
toto ma zaujimalo ze aka je tam nepresnost a ci je velka...hlavne mam remen a nie vydrbanu retazVaSek píše:nepresnosti kterou tam vnasi prevod klika - vacka,
to vsetko mam osetrene, podla toho bude vyzerat aj tienitko, z ktoreho bude snimac snimat, samozrejme ze to je preratane na polohu piestov... teda miesto 2 rozdielnych poli pre hall budu 4 rozdielne polia... na kluke by to bolo 180 stupnov 0 a 180 stupnov 1 a na vacke to bude 90 - 0, 90 - 1, 90 - 0, 90 - 1 ... ak ovsem nie som v inej planetarnej dimenzii...VaSek píše:zrada v tom ze se vacka otaci 1/2 rychlosti kliky.
pre mna tam prinos je, a to v ovela jednoduchsej montazi tienitka na vackove rozvodove kolo ako na remenicu na klukovke...Dusan píše:no as itak prinos z vacky je as itak +0,00000 nič
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever