Do rozdělovače mám vyfrézovanou clonku viz tohle:

Moderátor: Moderátoři
Roman píše:Trevor, nesledujes pokroky na IMF, nova verzia uz vie ovladat aj dve cievky http://imfsoft.cz/hardware/produkty/direct-ignition.asp. U verzie, ktoru ma Myso sa da pomocou jednej prepojky tato funkcia aktivovat tiez.
P.S. Mysovi sa remenica so snimacom z 1700i bohuzial nehodi, lebo jeho remenova 2105 ma kryt pod remenicou z umelej hmoty.
No prsia mam ale remenicu uz akoze nieDusan píše:preco remenica....nou sa daju vyriesit iste veci ako napr...budenie dvoch cievok netreba rozdelovač... iny lepsi algoritmus programu... dalej jednoduchsie riesenie sytenia cievky..netreba driver pre cievku/y presnost ... keby som mal remenicu a veci okolo nej taak by som to skusil... neponukne niekto za slusnu sumu
toto ma zaujimalo ze aka je tam nepresnost a ci je velka...hlavne mam remen a nie vydrbanu retazVaSek píše:nepresnosti kterou tam vnasi prevod klika - vacka,
to vsetko mam osetrene, podla toho bude vyzerat aj tienitko, z ktoreho bude snimac snimat, samozrejme ze to je preratane na polohu piestov... teda miesto 2 rozdielnych poli pre hall budu 4 rozdielne polia... na kluke by to bolo 180 stupnov 0 a 180 stupnov 1 a na vacke to bude 90 - 0, 90 - 1, 90 - 0, 90 - 1 ... ak ovsem nie som v inej planetarnej dimenzii...VaSek píše:zrada v tom ze se vacka otaci 1/2 rychlosti kliky.
pre mna tam prinos je, a to v ovela jednoduchsej montazi tienitka na vackove rozvodove kolo ako na remenicu na klukovke...Dusan píše:no as itak prinos z vacky je as itak +0,00000 nič