Přední SPZ nad nárazníkem před chladičem, může to vadit ?
Moderátor: Moderátoři
Pokud nekde na STK delaji problemy s uchycenim SPZ ze jim chybi sroub, tak to chce jit nekam jinam ( je to znamka toho ze chteji buzerovat za kazdou cenu) ja s tim zatim nikdy problem nemel a to buzerovali az to hezky nebylo.
Myslim ze se registracni znacka smi taky prinytovat:-) a kdyz tam uvidi sroub tak nikdo uz nebude patrat jestli je to provrtany a prisroubovany treba primo do nnarazniku.
Jak se montuje registracni znacka treba na nektere Alfy? ma to dost spicaty predek.....
Myslim ze se registracni znacka smi taky prinytovat:-) a kdyz tam uvidi sroub tak nikdo uz nebude patrat jestli je to provrtany a prisroubovany treba primo do nnarazniku.
Jak se montuje registracni znacka treba na nektere Alfy? ma to dost spicaty predek.....
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Tu je to o těch plastových podložkách.
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ni+znacky/
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ni+znacky/
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na ten plastovej rámeček u tátovo auta a je na něm nápis: Výjimka č.xxxxx - upevnění bez šroubů...
Neni to na všech??
Neni to na všech??
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
tak ja bych to vyresil tak ze bych ten plastovej ramecek primontoval tam, kde bych chtel met SPZku a poldi by mi nic nemohly, mel bych to v tom rameckuMajo píše:sila je ze pokial ma zastavia slovenski policajti a mam SPZ prirobenu tak ze su v nej vrtane dierky je to za 500Sk. Ma sa to bez vrtania vkladat do plastovych ramcekov a nikdy inak
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. A do rámečku jsem sice nevrtal, ale bylo by to asi lepčí, páč mám SPZ kapánek prohlou. Zatím to nikomu nevadilo.Marek píše:Já značky přišroubované nemám, jen vsazené do rámečků z plastu. Prošel jsem s tím už 5xSTK a nikdo mi nikdy neřekl ani půl slova.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
no myslim ze prisroubovana je lepsia lebo ja som ju uz z ramiku 2x stratil. Raz som ju nechal kdesi v zaveji(nastastie ju nasiel znamy a brnkol mi ze ju mam u neho chovanu) a druhy krat mi s nou otec vrazil do garazovych dveri, nejak neni zvyknuty na ten dlhy predok(ma cinquecento) 
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
- Jirka 2103
- Kontaktovat uživatele: