Přední SPZ nad nárazníkem před chladičem, může to vadit ?
Moderátor: Moderátoři
Pokud nekde na STK delaji problemy s uchycenim SPZ ze jim chybi sroub, tak to chce jit nekam jinam ( je to znamka toho ze chteji buzerovat za kazdou cenu) ja s tim zatim nikdy problem nemel a to buzerovali az to hezky nebylo.
Myslim ze se registracni znacka smi taky prinytovat:-) a kdyz tam uvidi sroub tak nikdo uz nebude patrat jestli je to provrtany a prisroubovany treba primo do nnarazniku.
Jak se montuje registracni znacka treba na nektere Alfy? ma to dost spicaty predek.....
Myslim ze se registracni znacka smi taky prinytovat:-) a kdyz tam uvidi sroub tak nikdo uz nebude patrat jestli je to provrtany a prisroubovany treba primo do nnarazniku.
Jak se montuje registracni znacka treba na nektere Alfy? ma to dost spicaty predek.....
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Tu je to o těch plastových podložkách.
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ni+znacky/
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ni+znacky/
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na ten plastovej rámeček u tátovo auta a je na něm nápis: Výjimka č.xxxxx - upevnění bez šroubů...
Neni to na všech??
Neni to na všech??
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
sila je ze pokial ma zastavia slovenski policajti a mam SPZ prirobenu tak ze su v nej vrtane dierky je to za 500Sk. Ma sa to bez vrtania vkladat do plastovych ramcekov a nikdy inak
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
tak ja bych to vyresil tak ze bych ten plastovej ramecek primontoval tam, kde bych chtel met SPZku a poldi by mi nic nemohly, mel bych to v tom rameckuMajo píše:sila je ze pokial ma zastavia slovenski policajti a mam SPZ prirobenu tak ze su v nej vrtane dierky je to za 500Sk. Ma sa to bez vrtania vkladat do plastovych ramcekov a nikdy inak
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. A do rámečku jsem sice nevrtal, ale bylo by to asi lepčí, páč mám SPZ kapánek prohlou. Zatím to nikomu nevadilo.Marek píše:Já značky přišroubované nemám, jen vsazené do rámečků z plastu. Prošel jsem s tím už 5xSTK a nikdo mi nikdy neřekl ani půl slova.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
no myslim ze prisroubovana je lepsia lebo ja som ju uz z ramiku 2x stratil. Raz som ju nechal kdesi v zaveji(nastastie ju nasiel znamy a brnkol mi ze ju mam u neho chovanu) a druhy krat mi s nou otec vrazil do garazovych dveri, nejak neni zvyknuty na ten dlhy predok(ma cinquecento)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Jirka 2103
- Kontaktovat uživatele: