Přední SPZ nad nárazníkem před chladičem, může to vadit ?

Moderátor: Moderátoři

Jiri

Příspěvek od Jiri »

Pokud nekde na STK delaji problemy s uchycenim SPZ ze jim chybi sroub, tak to chce jit nekam jinam ( je to znamka toho ze chteji buzerovat za kazdou cenu) ja s tim zatim nikdy problem nemel a to buzerovali az to hezky nebylo.
Myslim ze se registracni znacka smi taky prinytovat:-) a kdyz tam uvidi sroub tak nikdo uz nebude patrat jestli je to provrtany a prisroubovany treba primo do nnarazniku.
Jak se montuje registracni znacka treba na nektere Alfy? ma to dost spicaty predek.....
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Marek píše:...vsazené do rámečků z plastu. Prošel jsem s tím už 5xSTK a nikdo mi nikdy neřekl ani půl slova.
Přesto, že rámečky (převážná většina - řekl bych téměř 100%) nejsou homologovány - nemají "éčko", tak proti nim státní úředník (rozuměj policie, STK) nemá námitek. L.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Tady je origo návod.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

A s těma plastovýma podložkama. Vím že byly jedny, které byly schválené pro montáž RZ bez šroubů a ostatní k tomu schválené nebyly. Jak je to deď nevím. Osobně je mám přišroubované. Jak se znám, tak kdybych je měl jenom nacvaknuté, tak je stratím.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Tu je to o těch plastových podložkách.
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ni+znacky/
Jelen

Příspěvek od Jelen »

no na nadpis topicu jde ještě odpovědět jinak, jestli nebude SPZ bránit vzduchu na chladič a nebude se to pak víc hřát.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Koukal jsem na ten plastovej rámeček u tátovo auta a je na něm nápis: Výjimka č.xxxxx - upevnění bez šroubů...
Neni to na všech?? :?:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

sila je ze pokial ma zastavia slovenski policajti a mam SPZ prirobenu tak ze su v nej vrtane dierky je to za 500Sk. Ma sa to bez vrtania vkladat do plastovych ramcekov a nikdy inak :roll:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Saynerm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saynerm »

Majo píše:sila je ze pokial ma zastavia slovenski policajti a mam SPZ prirobenu tak ze su v nej vrtane dierky je to za 500Sk. Ma sa to bez vrtania vkladat do plastovych ramcekov a nikdy inak :roll:
tak ja bych to vyresil tak ze bych ten plastovej ramecek primontoval tam, kde bych chtel met SPZku a poldi by mi nic nemohly, mel bych to v tom ramecku :D
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Marek píše:Já značky přišroubované nemám, jen vsazené do rámečků z plastu. Prošel jsem s tím už 5xSTK a nikdo mi nikdy neřekl ani půl slova.
Přesně tak. A do rámečku jsem sice nevrtal, ale bylo by to asi lepčí, páč mám SPZ kapánek prohlou. Zatím to nikomu nevadilo.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Yellow01

Příspěvek od Yellow01 »

Marek píše:Já značky přišroubované nemám, jen vsazené do rámečků z plastu. Prošel jsem s tím už 5xSTK a nikdo mi nikdy neřekl ani půl slova.
taky nemají důvod, ta vyhláška už dávno padla, platila jen krátce, než uznali, že je to hovadina.
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

no myslim ze prisroubovana je lepsia lebo ja som ju uz z ramiku 2x stratil. Raz som ju nechal kdesi v zaveji(nastastie ju nasiel znamy a brnkol mi ze ju mam u neho chovanu) a druhy krat mi s nou otec vrazil do garazovych dveri, nejak neni zvyknuty na ten dlhy predok(ma cinquecento) :mrgreen:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Jirka 2103
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka 2103 »

Na naší ladě (1500, r.v76) máme přední SPZ uchycenou na nárazníku přímo před dírou pro startovací kliku. Aby ji ale nezakrývala stále, udělali jsme ji na panty, čili v případě potřeby se SPZ odklopí směrem vzhůru a dá se v pohodě klikou dočit motorem. Pak se zase sklopí dolů a je to
morcak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morcak »

technická příští týden, ale potěšili mě, když neprojdu tak mam 30 dní na opravu a doplácím jen 75,- za druhej pokus...
tak doufám že ste mi špatně neporadili s tou spztkou :axe:
Malda

Příspěvek od Malda »

mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“