Problémy se startem
Moderátor: Moderátoři
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
Tak směšovač na plyn vyměněnej....rozhašenej karburátor seřízenej...
Startér (kterej mi v pátek odešel do věčných lovišť ) taky vyměněnej.....a stále to na plyn chcípá....(na benzín ne)
Já už si to vážně hodím....
Zkusím vyměnit ještě kladívko...a mrknout na svíčky....atd....
Startér (kterej mi v pátek odešel do věčných lovišť ) taky vyměněnej.....a stále to na plyn chcípá....(na benzín ne)
Já už si to vážně hodím....
Zkusím vyměnit ještě kladívko...a mrknout na svíčky....atd....
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
To v žádném případě.....když jsem na jaře přišel o mojí 03 tak taky všichni ať si koupím něco jiného...ale já prostě i když mě to v tu danou chvíly štve mám rád že na tom autě můžu něco řešit a hrabat se v tom....ale ty studený starty bych už měl rád vyřešený....
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
-
- Kontaktovat uživatele:
takže tam máš podtlak. regulátor ? takové něco co vypadá jak vodojem v měřítku 1:72 a vede k tomu hadička od sání. btw v sekci knihovna najdeš postup jak seřídit zákl. předstih, jen v kostce, startovací klikou natočíš motor tak aby píst byl o potř. počet stupňů ( úhlových ) před HÚ - na to jsou značky na motoru a na řemenici - čili nastavíš značku na značku a pak pootočíš (povoleným) rozdělovačem tak aby se rozsvítila žárovička. no a proto že jsi chytrý kluk, tak finesy jako kterým směrem točit a jak zapojit žárovku si please najdi v knihovně. jen poznámka, jde to i tak že necháš připojený kabel co má vést k 1 . válci ve víčku, necháš v něm svíčku , ovšem položenou na zemi ( elektrické - čili motor, kastle ) a otáčíš pomalu rozdělovačem až to zajiskří...a je to i slyšet......no a v té pozici kde se rozsvítí žárovka ( nebo jiskra zajiskří) rozdělovač utáhneš.