Nemám, ale k němu připojený žádné ele. či prutok. zařízení, tryska volnoběhu je osazena a funkční...
Je mi to divné, jelikož na mé předešlé ladě 2104 rv 1990/1991 byl jinej ..
Předem DIK
KITT
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Mě se párkrát letos v létě podařilo nastartovat i bez sytiče, ale to auto stálo celý den na přímém slunci. Jinak je to tak, už jsem myslel, že jsem divný, když furt laboruju se sytičem. By mne zajímalo, jak je udělán ten poloautomatický sytič.JmJ píše:I ve 30 stupnich se Lada (aspon ty s OZONem) startuji na sytic a chvili se s tim i jezdi. Moc bych necekal, ze se Solexem to bude jine.
Coz o to, v teplem pocasi mi to taky chytne i bez sitice a na hranici zdechnuti to bubla a chyta to po 2 minutach bezeni pak treba i na jedno otoceni motorem, ale jak po tom chces vykon, tak to zdechnetek píše:Mě se párkrát letos v létě podařilo nastartovat i bez sytiče, ale to auto stálo celý den na přímém slunci. Jinak je to tak, už jsem myslel, že jsem divný, když furt laboruju se sytičem. By mne zajímalo, jak je udělán ten poloautomatický sytič.JmJ píše:I ve 30 stupnich se Lada (aspon ty s OZONem) startuji na sytic a chvili se s tim i jezdi. Moc bych necekal, ze se Solexem to bude jine.
to asi jo, noha je osemetna vec...ja su celkove tezsi jedinec, proto i tezsi noha...ale zkousel sem se 17kou podle ekonomeru a slo to az na cca 6,5l benalu...jenze sem v aute travil podstatne vice casu coz neni dvakrat povzbudive...Jelen píše:Ja nevim, ja s webrem dosel taky neco kolem 6ti, 6,5 litru. Asi záleží na seřízení a na noze...