PROBLEM S LPG?
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zda-li máš tak docela pravdu.Devil píše:v poho,protože klasickej filtr je krytej a i když to máš přeplí na letní provoz tak tam stejně do směšovače horkej vzduch jde.Ale čím teplejší vzduch jde do směšovče tím to líp spaluje a líp to jede.meda.pu píše:no jo, tak to mi asi uslo, omlouvam se
Protože čím teplejší vzduch = tím je ho méně = menší výkon.
Pročpak se asi do soutěžních motorů (ostatně to mají i výkonnější náklaďáky) dávají chladiče vzduchu? L.
tak toto som nevedel ze aj karburator sa prepina na letny provozDevil píše:Teď jsem si vzpoměl,nemáš náhodou preplej karbec (filt) na letní provoz ??? Protože LPG potřebuje teplej vzduch do smešovače.Já to zkoušel a taky mi to cukalo !!! Proto když jezdím na LPG tak to mám přeplí na zimní provoz.To jedna z možností proč ti to cuká !!!
- Kontaktovat uživatele:
to v katalogoch nepisu, co?
splynovac sa neprepina, ale airbox ano.
u stareho typu musis otocit dekel, u noveho prepnut packu na tej umelohmotnej skatulke. a najnovsie verzie a samary maju bimetal, cize automatika
splynovac sa neprepina, ale airbox ano.
u stareho typu musis otocit dekel, u noveho prepnut packu na tej umelohmotnej skatulke. a najnovsie verzie a samary maju bimetal, cize automatika
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
http://www.wddevil.wz.cz/Foto.html
foto motoru !!!
foto motoru !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze skratka od VolksWagen je VW a nie Ww.Devil píše:http://www.wddevil.wz.cz/Foto.html
foto motoru !!!
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Překlep sorry !!! OpravenoMyso píše:Ze skratka od VolksWagen je VW a nie Ww.Devil píše:http://www.wddevil.wz.cz/Foto.html
foto motoru !!!
Kamarad ma LPG v lade s karburatorem, pouziva na "promazani membran" startovani benzinem do ktereho micha trochu oleje, pry proto nemusi tolik jezdit na benzin - muze to byt ucinnejsi nez jen benzin??
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Chtělo by to provést TEST na odolnost všech gumových cástí na netečnost vůči oleji!
Píši to z vlastní skušenosti- použil jsem gumu odolnou benzínu a po montáži do motorového rogala které baští mix guma naboptnala a a částečně jí to naleptalo.
Byl to olej MOGUL TSF pro 2 takty.
Píši to z vlastní skušenosti- použil jsem gumu odolnou benzínu a po montáži do motorového rogala které baští mix guma naboptnala a a částečně jí to naleptalo.
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
To se může stát, tyto oleje často obsahují esterové příměsy, které se s některými gruhy pryží nemají moc rády.Saša píše:Chtělo by to provést TEST na odolnost všech gumových cástí na netečnost vůči oleji!