Rozhozena elektrika- OPRAVENO
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Rozhozena elektrika- OPRAVENO
Projevuje se to tim zpusobem ze kdyz dam blinkr doleva blika vepredu normalne a vzadu blika leva brzdovka,po seslapnuti brzdovyho pedalu vepredu blikaji oba blinkry a vzadu brzdovky a slabe level blinkr.U praviho blinkru to je obdobny.Nejakym zahanym zpusobem se to mixuje s brzdama... No a jeste muze na to mit vliv to ze mam vyndanou palubku?Nebo spis je tam ale tak napul zapojena... Stalo se vam to nekdy a cim to bylo?Ja mam podezreni ze je nekde spatna kostra a kvuli tomu se to tak cely sere...
Naposledy upravil(a) Ondra 07 dne pon kvě 29, 2006 18:51, celkem upraveno 1 x.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
Podle nicku to máš po totální GO, jak je tedy možné, že nemáš kostru? Nebo máš nový lak a ty šroubky se ti tak nějak neproškrábaly? Každopádně bych ti doporučoval natáhnout si zlášť mínusový vodič od baterky k zadnímu čelu a tam pěkně vodivě připojit.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No sice GO je v plnym proudu,ale celo je puvodni jenom blataky zadni se menily.Kazdopadne tu kostru zkontroluju hned zitra,ja jsem na ni mel taky podezreni.Svetla se nekolikrat sunadavali a zas tamdavali takze konektory muzou byt nejaky pochroumany.Zkontroluju to a uvidi.jinak jak psal Danny, taky si myslim ze odpojena palubka nema na svetla vliv... Tak diky za rady.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Takze opraveno, sroubek se tvaril utazene ale kdyz jsem ho promeril proti kostre... ouha nic, proste nebyl kontakt.Dotahnout a hotovo.Diky vsem za radu.
-
- Kontaktovat uživatele: