Ahoj, v prvom rade gratulujem ku novej Veste a želám veľa šťastných kilometrov...
![2 man down :drinkers:](./images/smilies/icon_jook.gif)
a vitaj v partii Lada Vesta nadšencov
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A ak ťa zaujíma vybratie spodnej časti zadnej sedačky(tzv. sedáka), tak to je jednoduché. Stačí predok potiahnuť smerom hore(v prednej časti drží na dvoch miestách- pod pravou a ľavou sedacou časťou), nemusíš sa báť potiahnuť silnejšie, ak je všetko OK, tak sa nemá čo pokaziť. Mne napr. na strane za vodičom sa tá sedačka vyťahuje aj s tým umelým púzdrom čo v ňom drží, ale to je chyba toho púzdra, ale neriešim to keďže na tom mieste mám permanentne autosedačku a nijako to nevadí... No a keď máš vycvaknutý predok, tak zadná časť drží len na dvoch "háčikoch", a to stačí sedák potlačiť do zadu, trošku nadvihnúť a potiahnuť dopredu. A je vonku
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A montáž je v opačnom poradí, najskôr zaháknuť zadnú časť a potom prednú zacvaknúť a je hotovo. A ináč, načo to potrebuješ vyťahovať? Ja som to za dva roky nepotreboval vyťahovať vôbec, jedine som riešil prečo mi tá jedna strana nedrží poriadne.... Našiel som ti aj
toto video, na ňom je to čo ťa zaujíma na 4:15 min.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
(06_2019 - )