Mají je i směrem na jih. Např. vloni na konci srpna jsem pořídil nějaké bílé boční typu 05 a 06 v Maďarsku v SoltvadkertuLiftback píše:..., praskla mi jedna oranžová keď som ju dával von, ale verím niekde to musia mať na kilá smerom na východ![]()

Moderátor: Moderátoři
Mají je i směrem na jih. Např. vloni na konci srpna jsem pořídil nějaké bílé boční typu 05 a 06 v Maďarsku v SoltvadkertuLiftback píše:..., praskla mi jedna oranžová keď som ju dával von, ale verím niekde to musia mať na kilá smerom na východ![]()
Začínám mít pocit, že problematika bude složitější, ať již to bude někde v softu nebo v harduLiftback píše:... skúsili sme aspoň niečo - kľúč s dialkovým k naším Grantám ICE, no skúsili sme, bolo toho dosť - myslím tých skúšok a pokusov, ale akosi sa to ešte nepodarilo, ...
Krásná kobylkaLiftback píše:vozidlo navštívila potvora ...
Mal by tam byť malý ventilátor, ktorý nasáva vzduch z kabíny a meria tak jej teplotu pre klimatizáciu, KALINA 2 LUX ho má stredovom paneli."Liftback" .........
Kolegovci čo máme Grantu, dávam do pozornosti..všimli ste si ??? - pískanie škrkanie alebo iné vrčiace zvuky od konzolky svetielok v kabíne-je tam repračik?......