Mají je i směrem na jih. Např. vloni na konci srpna jsem pořídil nějaké bílé boční typu 05 a 06 v Maďarsku v SoltvadkertuLiftback píše:..., praskla mi jedna oranžová keď som ju dával von, ale verím niekde to musia mať na kilá smerom na východ
 . L.
 . L.Moderátor: Moderátoři
Mají je i směrem na jih. Např. vloni na konci srpna jsem pořídil nějaké bílé boční typu 05 a 06 v Maďarsku v SoltvadkertuLiftback píše:..., praskla mi jedna oranžová keď som ju dával von, ale verím niekde to musia mať na kilá smerom na východ
 . L.
 . L. a to ani zbežne, knižka sníva o vnútornej reléovej skrinke AVAR a DELPHI - nakreslené to je asi podľa starých skriniek alebo autorovej fantázie a predstavivosti, nijak raz som sa nedopátral ani nedorátal, takže pokus omyl a skúšať ktorá poistka je ku čomu, poistku F18 ktorá má byť na pravej spodnej pozícii a má istiť 20A poitkou Vyhrievanie predných sedadiel a Zapaľovač cigariet nie je v skutočnosti na uvedenej pozícii č5.. ale o niekoľko pozícii vyššie, poistky sú halabala hore nohami, dole nohami, všelijako a občas aj s inou hodnotou, asi ako sa vo výrobe pracovník vyspal alebo kde to zapojil tak to bude..no sila. Odporúčam si dať na menení poistiek pozor. Poistku som zamenil najprv za silnejšiu neskôr za 15A..
  a to ani zbežne, knižka sníva o vnútornej reléovej skrinke AVAR a DELPHI - nakreslené to je asi podľa starých skriniek alebo autorovej fantázie a predstavivosti, nijak raz som sa nedopátral ani nedorátal, takže pokus omyl a skúšať ktorá poistka je ku čomu, poistku F18 ktorá má byť na pravej spodnej pozícii a má istiť 20A poitkou Vyhrievanie predných sedadiel a Zapaľovač cigariet nie je v skutočnosti na uvedenej pozícii č5.. ale o niekoľko pozícii vyššie, poistky sú halabala hore nohami, dole nohami, všelijako a občas aj s inou hodnotou, asi ako sa vo výrobe pracovník vyspal alebo kde to zapojil tak to bude..no sila. Odporúčam si dať na menení poistiek pozor. Poistku som zamenil najprv za silnejšiu neskôr za 15A..
 Popri tom som našiel aj zaujímavé video, ale nechám na odborníka predsa to nieje sranda zablokovať si auto a imobilizér ak by som niečo vynechal:
  Popri tom som našiel aj zaujímavé video, ale nechám na odborníka predsa to nieje sranda zablokovať si auto a imobilizér ak by som niečo vynechal:  - ale nedobehla celá sekvencia: nepotvrdila sa záverečná rozblikaním smeroviek. Nič ako opakujem nie je stratené a ak sa bude dať určite sa za Corym ešte zastavím, má to tam také pekné kutilské a poriešime to prepísaním softu v prístrojovke nad čím tuším uvažoval alebo ešte na niečo príde, zároveň  mi pomohol nahodiť niečo na prednú kapotu tak hádajte čo
 - ale nedobehla celá sekvencia: nepotvrdila sa záverečná rozblikaním smeroviek. Nič ako opakujem nie je stratené a ak sa bude dať určite sa za Corym ešte zastavím, má to tam také pekné kutilské a poriešime to prepísaním softu v prístrojovke nad čím tuším uvažoval alebo ešte na niečo príde, zároveň  mi pomohol nahodiť niečo na prednú kapotu tak hádajte čo   
  a vozidlo navštívila potvora, ktorú som vyhnal.
 a vozidlo navštívila potvora, ktorú som vyhnal. 

Začínám mít pocit, že problematika bude složitější, ať již to bude někde v softu nebo v harduLiftback píše:... skúsili sme aspoň niečo - kľúč s dialkovým k naším Grantám ICE, no skúsili sme, bolo toho dosť - myslím tých skúšok a pokusov, ale akosi sa to ešte nepodarilo, ...

Krásná kobylkaLiftback píše:vozidlo navštívila potvora ...
 . L.
 . L. 

ale v práci sa najazdím dosť..
 ale v práci sa najazdím dosť..  

.
 .
Mal by tam byť malý ventilátor, ktorý nasáva vzduch z kabíny a meria tak jej teplotu pre klimatizáciu, KALINA 2 LUX ho má stredovom paneli."Liftback" .........
Kolegovci čo máme Grantu, dávam do pozornosti..všimli ste si ??? - pískanie škrkanie alebo iné vrčiace zvuky od konzolky svetielok v kabíne-je tam repračik?......