Přizvednutí nivy
Moderátor: Moderátoři
- Ondra1,7mpi
Re: Přizvednutí nivy
Ta díra bude asi stejná, Suzuki jako Suzuki... Ty 15 jsou taky určitě z ní... Padnou tam podle toho co na ně obuješ;-)
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD
- Ondra1,7mpi
Tady ji máš, myslím, to jsem vyhrabal ve starým telefonu v archivu zajímavých foto
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Mara:
u nivy mas vpredu stredeni, disk ze suzuki ma vetsi stredovej otvor, takze o to stredeni prijdes, ale 5 sroubu a snekovy rizeni - nevidim v tom problem...
u nivy mas vpredu stredeni, disk ze suzuki ma vetsi stredovej otvor, takze o to stredeni prijdes, ale 5 sroubu a snekovy rizeni - nevidim v tom problem...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Jo, o te stredove dire vim, ze je trochu vetsi. Jak se ale dotahuje kolo krizem a jeste nez se uplne zpusti na zem, tak o nejakem litani disku nic nevim.
Ty disky jsou pekne, super ze jsi nasel foto. Jak to vidim, tak bych je u sebe radeji videl vic utopene v kastli, ale to uz asi takovy vyběr v diskach nebude.
Ty disky jsou pekne, super ze jsi nasel foto. Jak to vidim, tak bych je u sebe radeji videl vic utopene v kastli, ale to uz asi takovy vyběr v diskach nebude.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-Lada Niva 1.7i -ll-
Alespon uz sjela z najezdu, ale pekny lak odnés čas. Zimni galusky 185 75 16 et 2.5
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Lada Niva 1.7i -ll-
- Ondra1,7mpi
Pěkné, jsi jeden z mála na 16kách odlišených od origo.... Takto vypadá pěkně zvedá... Nebo to dělají ty menší gumy... Nějak mi už vypadly z paměti... Ale palec hore!!!
Zdar, jak prosim resili po zvednuti lanko rucni brzdy? Pri plnym vykrizeni mi nedosahne a vyskubne se mi z toho drzaku. Necha se sehnat nejaky delsi? Nikde sem nic neobjevil. Diky.
Z ktoreho drzaku? Ak myslis tie dva podivuhodne uchyty, tak tie jednoducho nepouzivam. Ale stejne by to asi dociahlo. Nemas lanko zo Zigulika?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Ondra1,7mpi
Mě to nic při křížení nedělá, a to myslím nejsem sám, ty 57cm pružiny při křížení fungují dobře...
Myslím ty úchyty na kasli, co se o ne opírá bovden. Me právě vlastně prolezli pri vykrizeni skrz ne a tim se mi i rozhodli samostav. Najednou mi zacala hlavni brzda brzdit az na podlaze. Melo to díky tomu velkej krok na zadku. I sem pak pri tom vykrizeni na to koukal a ten bovden byl úplně nasponovanej.
Ja sem jeste prodloužil ty úchyty na tlumiče z terana na nápravě tak jeslí to neni tim. Ze uz to krizi moc. Oni mi totiž i ty 57 pružiny temer vypadli z horního uložení pri vykrizeni.
Ja sem jeste prodloužil ty úchyty na tlumiče z terana na nápravě tak jeslí to neni tim. Ze uz to krizi moc. Oni mi totiž i ty 57 pružiny temer vypadli z horního uložení pri vykrizeni.
Testoval si maximalne zalomenie kardanu? Lebo toto znie, ze nejake lanka nebudu najvacsi problem. Ked sa tlmice pustia prinizko, tak nie pri krizeni, ale pri vyveseni zadnej napravy(pri jazde z prudkeho kopca) ide kardan na doraz az sa v krizi opotrebuje a zlomi. Kardan som uz takto zlomil a s lankami som stale problem nemal.
Edit: kukam na tie lanka, premeraj, ci tam nemas nejaky zmatok. Niva ma boudeny dlhe 74,5cm(celkova dlzka lanka 212cm), zatial co klasicka Lada boudeny 84,5(lanko 250cm) Takze riesenim je prave lanko z Lady. Kazdopadne to zalomenie kardanu si over.
Edit: kukam na tie lanka, premeraj, ci tam nemas nejaky zmatok. Niva ma boudeny dlhe 74,5cm(celkova dlzka lanka 212cm), zatial co klasicka Lada boudeny 84,5(lanko 250cm) Takze riesenim je prave lanko z Lady. Kazdopadne to zalomenie kardanu si over.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
To mi zatim žádný problém nedělalo, i kdyz sem sklouznul z 3 metrovyho téměř kolmyho svahu. A mel sem vyvesenou napravnici na kanale a s kardanem slo v pohode tocit, oka krize meli jeste nejakej ten plac. Jen právě to lanko. A teda jeste mi padlo ložisko na zadní poloose, ale to pricitam opotřebení a demontáži kuli výměně difu.
Naposledy upravil(a) Mogwai dne čtv črc 19, 2018 22:02, celkem upraveno 1 x.
Oki, zejtra to lano zmerim ale ono se mi roztrepilo, tudis sem šel do druhy, co mam na zvrakovani a po výměně to samy. Nasponovany jak tětiva.
- Ondra1,7mpi
Stavitelné krátké kosti, lehce štelovací... Použité staré čepy řízení. A prodloužené tlumiče...
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
to mas teda prodlouzeny o poradnej kus, ja dal jen oko na oko, ale je fakt, ze to mam jeste posunute na napravnici, protoze to bylo to nejcastejsi, co jsem urazel
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet