Moderátor: Moderátoři
Toto ma celkom zaujíma, môžeš o tom napísať niečo viac? Ako to funguje, musel si niečo prepájkovavať a dopájať? Alebo sa to len jednoducho vymení za relé stieračov? A ako sa potom zmení funkcia páčky stieračov?dmatej píše:Osadil jsem paměťový cyklovač stěračů z feldy...
Vůbec nic, koupíš relátko, je vysoký jako kráva, trochu širší než kaliňácký, ale vejde se na šířku i na výšku, neb pojistkovka Kaliny je docela prostorná.lucifero89 píše:Toto ma celkom zaujíma, môžeš o tom napísať niečo viac? Ako to funguje, musel si niečo prepájkovavať a dopájať? Alebo sa to len jednoducho vymení za relé stieračov? A ako sa potom zmení funkcia páčky stieračov?dmatej píše:Osadil jsem paměťový cyklovač stěračů z feldy...
Hm, tak to by bola paráda, akurát pozerám, že je to celkom exotika. V mototechne mi povedal, že to nevie zohnať a google mi vyhodil dva e-shopy v ČR a u nás v SR ani ťuk...dmatej píše:Označení relátka: AEV 2062.
http://eshop.aev.cz/aev-2062
iba jako telaCory píše:... ani to nie je vysoke ako krava.
dmatej mal skorej napísaťCory píše:Mal si povedat,kupil by som ti na UA a ani to nie je vysoke ako krava.
V Krči stálo relé na blinkry 61,8 Kč a relátko na stěrače s pamětí 248,9 Kč. Což určitě není 14 Eurolucifero89 píše:dmatej mal skorej napísaťCory píše:Mal si povedat,kupil by som ti na UA a ani to nie je vysoke ako krava.ani som nevedel, že niečo také existuje... ani nechcem vedieť, koľko by to stálo na UA, ale tipujem, že tak 15x menej, tu mi to núkajú za "iba" 14,50 €