Edit: Ale co to placam, po orovnani by se melo spise na sile podlozky pridavat. Ja nicmene musel po instalaci jineho orovnaneho ztencovat. Nicmene orovnavaly se i polokoule

Moderátor: Moderátoři
Jestli je to obyčejná guma, případně NEodolná benzínu, tak bych se určitě bál. Řekl bych, že kulatou membránu vyrobil někdo doma, nebo nějaká hodně prasácká druhovýroba. Obava je pravděpodobně oprávněná. Taky mě napadlo, že vystřihnu kruh. Pak si říkám, takhle si to nebudu zjednodušovat ani domácí výrobou. Takový řemeslný čuně nejsem.Laďuša píše:Shodou okolností je to tak 20 minut, co jsem se vrátil z ladakrámu s novou membránou. Šupleru nemůžu najít, nicméně okometricky jsou všechny 3 stejně tlustý.
Když mi nedávno začlo čerpadlo téct, našel jsem jedině podivuhodnou membránu o dvouch membránach, z černý gumy (rozhodně tlustších než ty, co mam teď v ruce), která je po obvodu čistě kulatá (ne to klasický jakoby sluníčko). Znáte někdo tuten typ membrány? Zhruba 50 kilometrů odjela v pohodě, ale jestli se nemam bát, že už je po 14 dnech rozpuštěná
Ano, ano. L.Koko Loko píše:... Ohavní kulatci mají regulátor dobíjení u expanzky? Pojistkovka je vlevo u řidiče?