Niva 1.7i černý čoud a velká spotřeba
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Re: Niva 1.7i černý čoud a velká spotřeba
Vyhřívání vstřikovače? Luďo, nemyslel jsi vyhřívání Lambda sondy? Nebo bych se měl něco přiučit?
Bílý LADA a okřídlená spol.
Vyhřívání sání - pod vstřikovačem kovový odlitek - do něj vede silnější drát.
http://www.autoprospect.ru/vaz/21213-ni ... alnym.html je to č. 4
http://www.autoprospect.ru/vaz/21213-ni ... alnym.html je to č. 4
Lada Niva 1.7 SPI LPG 1998 Praktik
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
-
Ahoj, tak dneska jsem vyměnil svíčky a zkusil nastartovat. Motor byl studený a chyt krásně, bez přidání plynu krásně vrněl, nechal jsem ho ohřát cca10min.a pak jsem zkusil přidávat plyn a ejhle černý dým, tak jsem motor vypnul a už nenastartoval. Nesetkal se s tím někdo. Chybu to hlásí 42?
-
Ahoj,tak mi to nedalo a zkusil jsem znova vyblikat závady a je tam 15,24,33,.Zjistil jsem co znamenají a moudrý z toho moc nejsem.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
1). Máš v pořádku prostřední pojistku pro ř.j.?
2). Podívej se pod auto na přídavnou převodovku, vedle náhonu tachometru je snímač rychlosti, vedou z něj tři dráty, zkontroluj je jestli nejsou přetržený a nebo prodřený a neopírají se o kastli.
3). Vyšroubuj všechny svíčky a podívej se jakou mají barvu.
4). Jsou v pořádku zapalovací kabely? NEZKOUŠEJ ZAPALOVACÍ KABELY NA JISKRU, HROZÍ ZNIČENÍ ZAPALOVACÍHO MODULU.
2). Podívej se pod auto na přídavnou převodovku, vedle náhonu tachometru je snímač rychlosti, vedou z něj tři dráty, zkontroluj je jestli nejsou přetržený a nebo prodřený a neopírají se o kastli.
3). Vyšroubuj všechny svíčky a podívej se jakou mají barvu.
4). Jsou v pořádku zapalovací kabely? NEZKOUŠEJ ZAPALOVACÍ KABELY NA JISKRU, HROZÍ ZNIČENÍ ZAPALOVACÍHO MODULU.
VAZ 1117
-
Dík, zkusim se podívat na ten snímač rychlosti. Svíčky jsou suché ale černé jak saze . Prostřední pojistka byla špatná, tak jsem jí vyměnil.