Haly píše:Zdravím mám podobnej problem ale v kombinaci s tim ze kdyz slapnu na brzdu sviti vsechny blinkry i s brzdovkama(a tim padem blinkry jakozto prerusovac nejede) .
Otázka: a svítí to naplno nebo ty světla jen žhnou? Kdyby to byla kostra na zadním světle - dělalo by to jen jedno světlo, druhé by fungovalo normálně. Kostra pro každou jednu zadní sdruženou svítilnu je společná, avšak pro každou stranu sólo.
Ještě bych zkontroloval žárovky v zadních světlech - oxidace.
Haly píše:A ke vsemu kdyz hodim jakejkoliv blinkr(leva ci prava) blikaji mi ctverky misto urcityho smeru .
Prerusovac blinkru sem zkousel menit za dalsi dva co mam doma a vysledek stejnej. Diiky za pomoc
P.S. jinac je to Lada 1600
Hmm ... já si myslím, že tady bude spíš na vině sdružený přepínač (páčky pod volantem). Občas se stane, když se páčky demontují a montují, tak se neustaví správně kabeláž a ta se o volantovou tyč prodře a spojí se dráty ... nebo se přeruší.
Ale stejně bych začal úplně odjinud: tento problém nastal skokově - ze dne na den, nebo to začalo postupně "něčím" - a pak se k tomu něco přidalo? Obvykle po nějakém zásahu obsluhy?
L.