Hlásím, že jsem opět mimo. Odpoledne den po bouřce jsem nenastartoval. Nikde není nic zasviněné, kabely jsou nové, zatím se mi tu nemotal nikdo poblíž, abych se kouknul, jestli to hází jiskru mimo nebo vůbec.
Jinak když tuhle lilo a já jel v dešti, nastartoval jsem bez problémů za deště i večer po něm, vypadá to, jako kdyby to souvislo s nějakou striktní vlhkostí vzduchu, nevim ...
Benzín tam podle všeho jde.
Může to být ještě něco jiného než zapalovací blok? Nechce se mi ho ani sundavat ...
Jinak do homokineťáku pan Nedbal nacpal tolik vazelíny, že je od ní zaflákaný celý disk ... doufám, že ta manžeta zase nerupla, nebo že jí nerozříznul střep z té desky, co jsem tuhle v lijáku nabral na plocho na dálnici - rozbil LP mlhovku, světlo přežilo, nárazník odřený. Nadával jsem jako špaček

... jel jsem za autem v levém pruhu, najednou se zpod něj vynořila nějaká plastová deska asi 100x50cm, otočila se na výšku, prásk, a zahučela pod auto ...
Sklo mlhovky ok, ale je hnutá nahoru a ztratil se plastový dekl, navíc jsou vylámané asi všechny šrouby krom jednoho
Beztak svítily blbě, musím sehnat jiné ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).