MPi

Moderátor: Moderátoři

Pool

Příspěvek od Pool »

No já jsem čekal celej den, jestli se k tomu dopracujete, nechtěl jsem hned kazit radost.. :) Ale mám za to, že je to K-Jetronic mechanický vstřikování bez elektroniky. Předchůdce MPI.
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Pool píše:No já jsem čekal celej den, jestli se k tomu dopracujete, nechtěl jsem hned kazit radost.. :) Ale mám za to, že je to K-Jetronic mechanický vstřikování bez elektroniky. Předchůdce MPI.
:lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :!: :?: :Hangman:
VAZ 2104 1.3 1989
Pool

Příspěvek od Pool »

heuréka? :wink:
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Pool píše:No já jsem čekal celej den, jestli se k tomu dopracujete, nechtěl jsem hned kazit radost.. :) Ale mám za to, že je to K-Jetronic mechanický vstřikování bez elektroniky. Předchůdce MPI.
Takze by to malo byt bosch alebo nie
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

no nieco take som myslel, jak pisete, mechanicke vstrekovanie, velmi podobny system mali stare TD motory, konkretne VW.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Trevor píše: Co som pocul tak na nivu mpi to stoji cca 7000s
to ako kompletne? lebo to by bola super cena :? ak je to len za vstrekovace tak to je cosi ine
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

Majo píše:
to ako kompletne? lebo to by bola super cena :? ak je to len za vstrekovace tak to je cosi ine
on pisal o tej dvojcievkovej debiline.teda aspon tak som to pochopil...takze to bude len zapalovaci modul za 7000Sk, co mi nepride az tak fantasticke zeby som to bezal hned kupit...moja cievka na favo za 30Kc je na tom hooodne lepsie :)
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deli »

Myso píše:
Majo píše:
on pisal o tej dvojcievkovej debiline.teda aspon tak som to pochopil...takze to bude len zapalovaci modul za 7000Sk, co mi nepride az tak fantasticke zeby som to bezal hned kupit...moja cievka na favo za 30Kc je na tom hooodne lepsie :)
Vyber cen z pop-artu:

5 720,00 - indukční cívka NIVA 1,7i
8 450,00 - agregát centrálního vstřikování
5 200,00 - řídící jednotka GM
1 690,00 - těleso vstřikovacího agregátu
1 846,00 - vstřkovací tryska

Ceny jsou v Kc bez DPH!
Deli
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Myso píše:
Majo píše:
Presne tak. Cena je len orientacna a neviem ci sa mysli pre SPI GM alebo MPI bosch ale asi to bude to MPI takze ..... U SPI ma modul okrem cievok aj elektroniku ktora je ale trochu koplexnejsie ako u MPI. Hall z remenice ide praveze do nej a ta posiela impulzy ECU.
530i
Expedicia Eesti 2010
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

No vidim ze Deli bol rychlejsi ale je to zruba tak.

A prave tu vstrekovaciu trisku mam ujebanu :cry: :cry: p**e co tam mozes stat 2000korun
530i
Expedicia Eesti 2010
VaSek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VaSek »

Ja mam za to, ze je to napsane u toho obrazku. Je to mechanicke vstrikovani Kügel-Fischer 8)
S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

:oops: vsak ja nic. keby to bolo vsetko dokopy za 7000 tak to uz bezim kupit :lol:
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Majo píše::oops: vsak ja nic. keby to bolo vsetko dokopy za 7000 tak to uz bezim kupit :lol:
Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.

PS: motor ma najazdene 13500km
530i
Expedicia Eesti 2010
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Trevor píše:Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.

kua a k tomu si sa ako dostal :shock: ja sa snazim, zhanam uz roky a teraz ked konecne cosi tak za to musim dat 2x tolko :? aj to som este rad, ze som to vobec zohnal :!:
VaSek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VaSek »

Majo píše:
Trevor píše:Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.

kua a k tomu si sa ako dostal :shock: ja sa snazim, zhanam uz roky a teraz ked konecne cosi tak za to musim dat 2x tolko :? aj to som este rad, ze som to vobec zohnal :!:
Z toho si nic nedelej, podle me to sem napsal jenom proto, aby nas radne nasral :) :twisted:
S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“