MPi
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
no nieco take som myslel, jak pisete, mechanicke vstrekovanie, velmi podobny system mali stare TD motory, konkretne VW.Pool píše:No já jsem čekal celej den, jestli se k tomu dopracujete, nechtěl jsem hned kazit radost..Ale mám za to, že je to K-Jetronic mechanický vstřikování bez elektroniky. Předchůdce MPI.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever

-
- Kontaktovat uživatele:
on pisal o tej dvojcievkovej debiline.teda aspon tak som to pochopil...takze to bude len zapalovaci modul za 7000Sk, co mi nepride az tak fantasticke zeby som to bezal hned kupit...moja cievka na favo za 30Kc je na tom hooodne lepsieMajo píše:to ako kompletne? lebo to by bola super cenaTrevor píše: Co som pocul tak na nivu mpi to stoji cca 7000sak je to len za vstrekovace tak to je cosi ine

Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever

Vyber cen z pop-artu:Myso píše:on pisal o tej dvojcievkovej debiline.teda aspon tak som to pochopil...takze to bude len zapalovaci modul za 7000Sk, co mi nepride az tak fantasticke zeby som to bezal hned kupit...moja cievka na favo za 30Kc je na tom hooodne lepsieMajo píše:to ako kompletne? lebo to by bola super cenaTrevor píše: Co som pocul tak na nivu mpi to stoji cca 7000sak je to len za vstrekovace tak to je cosi ine
5 720,00 - indukční cívka NIVA 1,7i
8 450,00 - agregát centrálního vstřikování
5 200,00 - řídící jednotka GM
1 690,00 - těleso vstřikovacího agregátu
1 846,00 - vstřkovací tryska
Ceny jsou v Kc bez DPH!
Deli
-
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. Cena je len orientacna a neviem ci sa mysli pre SPI GM alebo MPI bosch ale asi to bude to MPI takze ..... U SPI ma modul okrem cievok aj elektroniku ktora je ale trochu koplexnejsie ako u MPI. Hall z remenice ide praveze do nej a ta posiela impulzy ECU.Myso píše:on pisal o tej dvojcievkovej debiline.teda aspon tak som to pochopil...takze to bude len zapalovaci modul za 7000Sk, co mi nepride az tak fantasticke zeby som to bezal hned kupit...moja cievka na favo za 30Kc je na tom hooodne lepsieMajo píše:to ako kompletne? lebo to by bola super cenaTrevor píše: Co som pocul tak na nivu mpi to stoji cca 7000sak je to len za vstrekovace tak to je cosi ine
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam za to, ze je to napsane u toho obrazku. Je to mechanicke vstrikovani Kügel-FischerPool píše:No já jsem čekal celej den, jestli se k tomu dopracujete, nechtěl jsem hned kazit radost..Ale mám za to, že je to K-Jetronic mechanický vstřikování bez elektroniky. Předchůdce MPI.

S pozdravem
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
VaSek (ex Vaz 2107,ex Fiat Bravo GT, Fiat 124 Spider, Fiat Coupé 2.0 16VT, Subaru Outback 3.0 H6)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.Majo píše:vsak ja nic. keby to bolo vsetko dokopy za 7000 tak to uz bezim kupit
PS: motor ma najazdene 13500km
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
kua a k tomu si sa ako dostalTrevor píše:Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.
PS: motor ma najazdene 13500km

- VaSek
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedelej, podle me to sem napsal jenom proto, aby nas radne nasralMajo píše:kua a k tomu si sa ako dostalTrevor píše:Ja som kupil teraz komplet 1,7i s kabelazou s riadiacov jednotkou aj s nadrzou s cerpadlom za 5000sk Akurat som si to musel vsetko sam vymontovat.
PS: motor ma najazdene 13500kmja sa snazim, zhanam uz roky a teraz ked konecne cosi tak za to musim dat 2x tolko
aj to som este rad, ze som to vobec zohnal

S pozdravem