Ale no tak!JmJ píše:to by jeden blil. rychle! kopat zemljanku a oblozit olovenymi platy!
http://www.hoax.cz/hoax/radiace-z-fukusimy/
Moderátor: Moderátoři
Ale no tak!JmJ píše:to by jeden blil. rychle! kopat zemljanku a oblozit olovenymi platy!
... a bude tady az do te doby, nez aljosa dobrovolne ci nedobrovolen jako posledni clovek opusti tuto planetuDrobek81 píše:Logicky vzato, aktivni zareni (at uz jakekoliv) je ustaleny pohyb castic a k sireni dochazi vsemi smery - nejak nechapu, jak by se mohlo dostat k nam, i kdyby "ozarene" kapky deste nahodou doputovaly az do nasich koncin, pak to nebude za den ani dva a polocas rozpadu izotopu (at uz uranu nebo plutonia) je v desitkach hodin...tyhle panicke zpravy sou vyplodem chorych mozku, prime zareni nas jednoduse zasahnout nemuze a obecne vzato je radiace pritomna kolem nas vsech a vadi to snad nekomu???
Drobek81 píše: ... polocas rozpadu izotopu (at uz uranu nebo plutonia) je v desitkach hodin...
vidis, u kazdeho se to projevilo jinakKoko Loko píše:Ovšem vzpomínám si jak jsem v ony pohnuté dny šel v dešti ze školy. Nikdo jiný vyjma mne se k ničemu takovému tehdá neodhodlal ... všichni vyrostli, až na mne .
My ale máme v okruhu přátel lidi, který mají nějaké podobné znamení, které i lékaři tak nějak označili jako důsledek těch "špinavých" dnů. nedělal bych si z toho úplně srandu... Ale ta dnešní situace je evidentně řádově méně nebezpečná.Drobek81 píše:vidis, u kazdeho se to projevilo jinakKoko Loko píše:Ovšem vzpomínám si jak jsem v ony pohnuté dny šel v dešti ze školy. Nikdo jiný vyjma mne se k ničemu takovému tehdá neodhodlal ... všichni vyrostli, až na mne .