![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Nooo... Čeština je jazyk krásnej a košatej a tak to nevyplývá ani z tutý věty. Většinou se můžeme setkat se žlutým autem nákladním i osobním. A furt jsou ty auta dvědmatej píše:Hned v první větě popíráš samotný základ jazyka. Pokud by tím chtěli říct, že snad existuje koš jediný, kombinovaný, bývali by napsali: "Většinou se můžeme setkat se žlutým košem na plast i na nápojové kartony."
Což je i mnohem jednodušší.
V první větě jsem nic nepopřel. Naopak pěkně vysvětlil a rozvinul.dmatej píše:Hned v první větě popíráš samotný základ jazyka.
Nerad slovíčkařím, ale jseš si tím jistý???dmatej píše:já taky nikdy netvrdil, že je kombinace s papírem nejrozšířenější,
dmatej čt únor 24, 2011 21:20 píše:Každopádně podle obalu patří do papíru, tak jako tak(C/PAP)
dmatej pá únor 25, 2011 23:37 píše:Krucinál, materiál je danej značením krabice. A na tetrapaku je C/PAP. A bastaTo, že si pak vymejšlej ještě další škatulkování podle nenormovanejch a průmyslově nijak nestandardizovanejch samolepek na kontejneru je vedlejší, akorát do toho zanáší chaos a pak se vedou takovýhle neplodný diskuze
![]()
Ještě pořád tvrdíš, že jsi to nikdy netvrdil?dmatej Dnes 14:44 píše:... tetrapak rozhodně nepatří do plastu...Koukněte se na krabici, tam máte vyznačený materiál.
No sláááva! Konečně jsme se domluvili. Snad jsme tedy již dospěli ke konci této vskutku výživné debaty a nikolivěk k začátku dalšího kolečka.dmatej píše:S posledním odstavcem souhlasím... Definitivně rozhoduje označení toho, co vyhazuju, a označení na kontejneru.
Tak to u nás vyřešili taktodmatej píše:Já bych to viděl asi tak, že lidi na vesnici prostě nejsou líný chodit a na tu náves ke kontejnerům dojdou. Lidi v paneláku jsou líný dojít 100 metrů.