MartasBrno píše:Ty máš nejbližší vrakáč 70km?

Moderátor: Moderátoři
MartasBrno píše:Ty máš nejbližší vrakáč 70km?
No jak se to vezme. Ten vrakáč je u mě doma ale pro ten šrot bych potřeboval dojet nějakejch 35 km tam a 35 km zpět. Ale asi na to kašlu. Byly by to jen samý starosti. Navíc nemám kvalitní klapky na ušiMartasBrno píše: Ty máš nejbližší vrakáč 70km?
ale nee, ten autopark ještě jsem chtěl rozšířit. Trochu bych to upravil a prodal kolotočářům do autodromuMartasBrno píše:Já myslel že sháníš odvoz na ten tvůj autopark.plavec píše:pro ten šrot![]()
Sorry, podcenil jsem tě.Jak si momentálně vedeš?
ty voe co ty všechno nevychlastáš.....Koko Loko píše:Teepee, no vidíš, rozjel jsi ho. Zasloužíš si tedy odměnu ... můžeš jej dále používat. Dokonce můžeš argumentovat i morálním nárokem
.
Sašo, on také není líh jako líh, že? Kdysi jsem měl přístup k opravdu čistému lihu a ten ani plexi neublížil, navíc obal se nečistí lihem, ale mýdlem a vodou. Nehledě k tomu, že líh váže vodu a tak ti ji podstatnou část vytáhne i ze štěrbinek a sám se pak odpařuje rozhodně lépe. Mno, a on ani ten denaturák nebýval kdysi tak špatný. Kdysi dělala Hlubna Brno technický líh Spirit a ten velice příjemně voněl, i pít by se dal neb neměl žádnou pachuť, měl bleděmodrá víčka. Bohužel už i oni začali před dvěma léty dělat hnus co špiní, smrdí a chutná velice hořce, víčka jsou nyní tmavěmodrá.
noooo můj otec má třicítku-na jaře koupí dvacku nafty,celej rok traktor slouží,na podzim po zorání pole ještě nějakou naftu z nádrže vypustí takže moc nafty to asi nebere.....plavec píše:Nový (tipovací) dotaz: Kolik nafty by měl sežrat starej traktor (Z 3011) na asi 70km jízdy po silnici tam s prázdným vlekem (p 3,5 tuny) a zpátky tak s tunou na korbě. Bylo by to po silnici. Takže převážně na 5ku a furt pod plnym kotlem.
Je fakt, že na ten necelej hektar pole nám na rok taky stačí kanystr, nedo dva. A sem tam se zajede do lesa pro dřevo. Ale když s tím člověk jede po silnici, pořád pod plným tak to žere víc, nebo se pletu?rosta píše:noooo můj otec má třicítku-na jaře koupí dvacku nafty,celej rok traktor slouží,na podzim po zorání pole ještě nějakou naftu z nádrže vypustí takže moc nafty to asi nebere.....plavec píše:Nový (tipovací) dotaz: Kolik nafty by měl sežrat starej traktor (Z 3011) na asi 70km jízdy po silnici tam s prázdným vlekem (p 3,5 tuny) a zpátky tak s tunou na korbě. Bylo by to po silnici. Takže převážně na 5ku a furt pod plnym kotlem.
norma spotřeby - 195g/kůň/hodina, vzhledem k tomu, že výkon bude potřeba zhruba dvoutřetinový a pojedeš průměrnou rychlostí 20 km/h, spotřeba by za 4 hodiny jízdy (počítám i dofukování některého píchlého kolaplavec píše:Nový (tipovací) dotaz: Kolik nafty by měl sežrat starej traktor (Z 3011) na asi 70km jízdy po silnici tam s prázdným vlekem (p 3,5 tuny) a zpátky tak s tunou na korbě. Bylo by to po silnici. Takže převážně na 5ku a furt pod plnym kotlem.
To je pravda, že na 5ku to moc netahá, ale není to nejhorší. Ale nemá to spíš maximálku 30 km/h ?vintera píše:Třicítka na pětku jezdí rychle, ale netahá. Na pětku jede 25 km/h, na čtyřku už jen 15, na 3 už jen 10.