Omlouvam se ze prerusuji debatu, ale tady nekteri experti me luxusne rozesmali.
Marek89 píše:Zabudol som ešte dodať, že je to 1990 ročník. Chcem kúpiť nejaké auto a toto vyzerá celkom priateľne. Aké sú jeho nedostatky ?
Tommel píše:Tak toto vypada dobře, jako E36 316 je hrozne auto, slabej motor na těžke auto
To je jako na normalni jezdeni malo? Nedavaly se tam nahodou motory o vykonech 102, nebo 113 koni? Se zrychlenim na stovku za 10.8sec, to je na normalni jezdeni o nicem jo? To auto vazi 1065kg, coz je uplne to same jako zigul, pritom ma temer dvojnasobny vykon, to mi nepripada o nicem, na normalni jezdeni je to uzasna kombinace!
Marek89 píše:Lebo ani ta cena nie je zlá. Tieto modely boli s 5q ?
vik2 píše:tak ten dotaz na 5q beru jako ftip
Vidim ze se hezky bavis, tak byl tam nebo nebyl? Taky by me to zajimalo, asi jsem prehlidl odpoved na jednoduchou otazku...
Marek89 píše:Ja chcem auto na bežné jazdenie a to 316i vyzerá podľa mňa ideálne na bežné jazdenie.
vik2 píše:cokoliv v benzinu pod 2.5 a v nafte pod 3.0 nema vubec vyznam kupovat.
4valce vubec ne, az na par vyjimek. (e30 M3)
Tak tady jsem se extra zasmal az jsem padal ze zidle. Prosimte viku2, to myslis vazne? To jako ze vase "Ladobeemwacka" particka ma vsechno 2.5 az 2.8, tak vsechno pod tim jsou vraky? No ridit se tebou, tak uz nam davno dosla ropa....
Na zaver me zkusenosti. Kamarad mel BMW 316i Compact hodne dlouhou dobu a se zlomenym srdcem se s nim loucil, uzasne auto tvrdil.
Jeden znamy (trochu blazen) si lehce tunil 318i, jen tam snizil hlavu, filtr, vyfuk a takove ty kravinky. Rikal ze na cestach je kral, daval si kde koho, hodne zive auto, povedeny motor tvrdil.
Bratr od me pritelkyne ma uz patym rokem 316i, jezdi jako prase a je velice spokojeny jak s jizdnima vlastnostma, tak i se spotrebou.
Takze nevim co to tady melete za pohadky. Auto je prekrasne, do toho se clovek zamiluje, kdybych shanel dobre auto za levny peniz, bral bych ho.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn