Poruchy
Moderátor: Moderátoři
Značkovej servis je blbost, pokud najdeš někoho, kdo tomu skutečně rozumí a je vybavenej dostatečnou technikou. (Dostatečná nemusí být nejmodernější, pokud si s tím poradí.) Tj. ví, co které čidlo má dělat a co z něj má jít za hodnoty atd....
Sk.
Používám svíčky DENSO. BRISK mi jednou odešel 500km "od Mělníka".
DENSO mi teď jedno odešlo po cca 12000km. Ale je třeba vzít do úvahy, že tomu dávám docela koprovku. Ale nemyslím, že by u Jiřího byl problém ve svíčkách.
Teď po výměně oleje v převodovce (za jiný, než dává Mělník) a výměně všech filtrů na Mělníce mi to jede jak víno. V neděli odpoledne jsem jel z Prahy do Mnichova Hradiště tj. proti proudu hlavního provozu po prázdný silnici a ta plečka ani do kopce nešla pod 180km/h. (budíkovejch) Takže žádná stížnost.
DENSO mi teď jedno odešlo po cca 12000km. Ale je třeba vzít do úvahy, že tomu dávám docela koprovku. Ale nemyslím, že by u Jiřího byl problém ve svíčkách.
Teď po výměně oleje v převodovce (za jiný, než dává Mělník) a výměně všech filtrů na Mělníce mi to jede jak víno. V neděli odpoledne jsem jel z Prahy do Mnichova Hradiště tj. proti proudu hlavního provozu po prázdný silnici a ta plečka ani do kopce nešla pod 180km/h. (budíkovejch) Takže žádná stížnost.
Sk.
Volant se mi taky povoluje, ale stačí ho nechat dotáhnout každých 15000km na Mělníce. Tohle není závada, která by žrala peníze a nějak víc obtěžovala. Zadní žárovky v kufru mě taky občas cvičí, ale tohle bych nevytýkal autu za skoro poloviční cenu, než má konkurence.
Sk.
Tohle jsem měl taky a bylo to nějaký dementní čidlo. Už je to tak dva roky a nepamatuju si který. Na Mělníce mi to vyměnili na počkání a jelo to OK.
Sk.
Asi mi kožlo relátko coby jako cyklovač na stěrače. Nejde první pozice. Ty další dvě nepřerušené rychlosti jdou normálně. Nefunguje však doběhák. Ostřikuje to. Neměl s tím někdo problém? Může být problém i jinde? Třeba ta spodní paticová deska s pojistkama?
V Rusku stojí 70 Rublů, jak jsem tak koukal a v Praze zase chtějí desetinásobněj majlant...
V Rusku stojí 70 Rublů, jak jsem tak koukal a v Praze zase chtějí desetinásobněj majlant...
Dodge Avenger 2.0 VVT
Tavri... neco mi nesedi...ten dobehak je integrovanej ve steracovem motorku a ty divny zvuky bych prisuzoval prave tomu ze se tam v tech prevodech neco posralo. ten kontakt bude asi rozsrotovanej:-).. ohledne cyklovace nevim , existuje cela rada zapojeni krome jinehpo i varianta s tyristorem ktera ke sve funkci potrebuje prave dobehovy kontakt:--) ale co tam maj rusaci neviim.. spis bych to videl na motrek. Priprav si par nasetrenych tisicovek. Ona totiz i demontaz motorku je pakarna.. musi toho docela dost ven:-(
Nic se neopravi samo.... to je zasadni blud... samy se veci jen poserou
Nic se neopravi samo.... to je zasadni blud... samy se veci jen poserou