Tak pomalu sem zvedl z prachu podlahy kardan a spolu s převodovkou ho začal čistit. Otázkou je jak poznám jeho případné poškození?? Hardy spojka se zdá OK nikde není popraskaná nebo tak něco, kříže se hýbou s odporem, ale vůli v nich necítím. Je to v přádku nebo mám ještě něco kontrolovat??
Další věc kterou začínám plánovat je audio, mám v garáži nachystané dva repráky rms 50w dopředu, dva 500w ovály dozadu (rms neznám

), zesilovač 2x 100w a rádio.
Problém mám trošku s kabeláží, stačí vést do zesilovače "normální" kabely (po pravém prahu=přítomnost pouze kabelů ke světýlku a cntrálu) a až z něj do repráků silný vodič??
Další věc je v tom ,že zesilovač měl v autě kamarád a najednou mu ho začalo při nastartovaném motoru něco rušit, pak se dostal ke mě do garáže kde občas hraje na baterce. Je v něm něco KO?? Dá se opravit??
No a do třetice řeším zadní ozvučnici, chtěl bych aby byl zvuk co možná nejlepší (v rámci možností), ale kvůli hloubce repráků ji musím nechat dole otevřenou. Mám ji něčím vyplnit?? Nebo nějaké další rady na její výrobu??