No, mně tady vybírali auta vždycky jenom fetky, protože hnědoobčany tady kolem nás naštěstí nemáme, ale stačilo mi, abych v Ostravě vylezl na perón a měl jsem chuť sežrat peněženku i s dokladama a mobilem, abych o to nepřišel a jak jsem potom rád zase vystoupil v Praze mezi místní fetky a bezdomáče-slabý odvar proti Ostravě černé, děvuše věrné.
Frýdek Místek byl to samé, tam jsem ještě spal na takové pochybné ubytovně, tam jsem preventivně ani neotevíral okna a spal s popelníkem v ruce.
Skutečně vám všem z toho kraje přeju spoustu sil, ale vy jste na to asi už zvyklí, vám to tolik nepřijde... Ivo si určitě pamatuje moje vyprávění o návštěvě Ostravska celé.
Myslím, že většina ze zde se zastávajících nemá ani ponětí, jak se žije v ghettech jako je Janov, Jaroměř-Josefov, části Ústí nad Labem, v podstatě skoro celé severní čechy... a mnoho dalších lokalit. A bude hůř a víc! Tohle je skutečně celospolečenský problém, který my tady nevyřešíme, jenom musíme doufat, že nám ta pakáž nenadělá moc škody a že do nás nezabodne/nepovede se zabodnout, kudlu, nebo že se to nestane někomu z blízkých, o ty se bojím víc než o sebe, já už si vždycky nějak poradím když se něco podělá.
Upozorňuji, že se nikdo nemusíte ospravedlňovat že nejste rasisti, protože pojmenování problému skutečným jménem není projev rasismu. Třeba na Vietnamce tady zpravidla nikdo nenadává... proč asi
Je to svoboda slova, o kterou nás 40 let připravoval komár, dneska různé "neziskovky", Džamilové a Kocábky.
A bude hůř, pokud se schválí určité evropské směrnice. Záběry z kamer v Paříži, Amsterdamu hovoří za vše.
Řeknu vám to takhle, než zase tady někdo začne vyvolávat, jak ti chudáci nejsou všichni zlý... když koupíte veliký pytel brambor, všechny budou shnilý a někdo vám řekne, že je tam jeden nebo dva kusy v pořádku, budete se s nimi hledat? Odpověď nechám na každém... A tohle není jiné. Udělali si to sami, šancí měli víc než dost, ale ono to skutečně nejde. Prostě nejde. Slona taky mluvit nenaučil nikdo.
Výjimky samozřejmě EXISTUJÍ, ale ty potvrzují pravidlo. A teď do mě, určitě jsem minimálně maskovanej Heydrich a strašlivej rasista.
Džamila rulezzz!!!!