Nervy - UŽ TOHO MÁM PLNÉ ZUBY!!!

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Hurikán píše: ... Dejme tomu 200 hod. veřejně prospěšných prací - ...
Ale to by přeci byl velice krutý a neobvyklý trest, který by jej mohl do budoucna psychicky poškodit :D .

Odbočím ... nevím, já ve svém útlém mládí napáchal též několika kravin na které nemohu být vůbec hrdý, ale pokud si vzpomínám, tak kázeňský postih ve škole a následné projednání doma na mne vždy působilo velice výchovně. Co si vzpomínám, tak za mě (už asi senilním) byl pedagog či nedejbože orgán respektován.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Koko Loko píše:
Hurikán píše: ... Dejme tomu 200 hod. veřejně prospěšných prací - ...
Ale to by přeci byl velice krutý a neobvyklý trest, který by jej mohl do budoucna psychicky poškodit :D .

Odbočím ... nevím, já ve svém útlém mládí napáchal též několika kravin na které nemohu být vůbec hrdý, ale pokud si vzpomínám, tak kázeňský postih ve škole a následné projednání doma na mne vždy působilo velice výchovně. Co si vzpomínám, tak za mě (už asi senilním) byl pedagog či nedejbože orgán respektován.
+1
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Koko Loko píše:byl pedagog či nedejbože orgán respektován.
Tohle už se nenosí. Kdo něco respektuje, je v dnešní době blbec. Počítám se mezi ně :lol: .
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010 :hrob:
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008 :hrob:
Lada Rider

Příspěvek od Lada Rider »

Koko Loko píše: Odbočím ... nevím, já ve svém útlém mládí napáchal též několika kravin na které nemohu být vůbec hrdý
Tiez sa "pridam" a tych kravin je na pekny zoznam, nemam sa veru cim chvalit... :oops: :(
СЕКТОР ГАЗА парты
vintera

Příspěvek od vintera »

když mi soused zboural stavbu a ukrad z ní železo za 15 tisíc (prokázáno), tak přestupková komise odložila věc s odůvodněním, že škoda je příliš velká a mám se s ním domluvit, a bylo hotovo.
utia

Příspěvek od utia »

Hm, ja jsem nechal pred asi mesicem auto v centru Prahy protoze jsem sel s kamoskou na koncert a samozrejme jsme meli nejake to pivko, za dva dny jsem si ho sel vyzvednout a mel jsem vypaceny uzaver od nadrze. Pritom na zadnim skle mam vyrazny zluty napis LPG!!! Nechapu...
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

utia píše:jsem sel s kamoskou na koncert a samozrejme jsme meli nejake to pivko, za dva dny jsem si ho sel vyzvednout
Chtělo to pít jen jeden den, ne dva... :lol: :lol: :lol:
Bílý LADA a okřídlená spol.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

utia píše: ... mel jsem vypaceny uzaver od nadrze. Pritom na zadnim skle mam vyrazny zluty napis LPG!!! Nechapu..
Nic neobvyklého, já jsem si už na to skoro i zvykl, ono je i těch 5-8 litrů potěší :mrgreen: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
jakke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakke »

utia píše:Hm, ja jsem nechal pred asi mesicem auto v centru Prahy protoze jsem sel s kamoskou na koncert a samozrejme jsme meli nejake to pivko, za dva dny jsem si ho sel vyzvednout a mel jsem vypaceny uzaver od nadrze. Pritom na zadnim skle mam vyrazny zluty napis LPG!!! Nechapu...
furt lepší když ti vemou štávu a nevemou ti celý auto :P
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

No, mně tady vybírali auta vždycky jenom fetky, protože hnědoobčany tady kolem nás naštěstí nemáme, ale stačilo mi, abych v Ostravě vylezl na perón a měl jsem chuť sežrat peněženku i s dokladama a mobilem, abych o to nepřišel a jak jsem potom rád zase vystoupil v Praze mezi místní fetky a bezdomáče-slabý odvar proti Ostravě černé, děvuše věrné. :)
Frýdek Místek byl to samé, tam jsem ještě spal na takové pochybné ubytovně, tam jsem preventivně ani neotevíral okna a spal s popelníkem v ruce. :lol: Skutečně vám všem z toho kraje přeju spoustu sil, ale vy jste na to asi už zvyklí, vám to tolik nepřijde... Ivo si určitě pamatuje moje vyprávění o návštěvě Ostravska celé. :D

Myslím, že většina ze zde se zastávajících nemá ani ponětí, jak se žije v ghettech jako je Janov, Jaroměř-Josefov, části Ústí nad Labem, v podstatě skoro celé severní čechy... a mnoho dalších lokalit. A bude hůř a víc! Tohle je skutečně celospolečenský problém, který my tady nevyřešíme, jenom musíme doufat, že nám ta pakáž nenadělá moc škody a že do nás nezabodne/nepovede se zabodnout, kudlu, nebo že se to nestane někomu z blízkých, o ty se bojím víc než o sebe, já už si vždycky nějak poradím když se něco podělá.
Upozorňuji, že se nikdo nemusíte ospravedlňovat že nejste rasisti, protože pojmenování problému skutečným jménem není projev rasismu. Třeba na Vietnamce tady zpravidla nikdo nenadává... proč asi :?: Je to svoboda slova, o kterou nás 40 let připravoval komár, dneska různé "neziskovky", Džamilové a Kocábky.
A bude hůř, pokud se schválí určité evropské směrnice. Záběry z kamer v Paříži, Amsterdamu hovoří za vše.

Řeknu vám to takhle, než zase tady někdo začne vyvolávat, jak ti chudáci nejsou všichni zlý... když koupíte veliký pytel brambor, všechny budou shnilý a někdo vám řekne, že je tam jeden nebo dva kusy v pořádku, budete se s nimi hledat? Odpověď nechám na každém... A tohle není jiné. Udělali si to sami, šancí měli víc než dost, ale ono to skutečně nejde. Prostě nejde. Slona taky mluvit nenaučil nikdo.
Výjimky samozřejmě EXISTUJÍ, ale ty potvrzují pravidlo. A teď do mě, určitě jsem minimálně maskovanej Heydrich a strašlivej rasista. :P
Džamila rulezzz!!!!
Honza
Osa Praha - Brno
Chester

Příspěvek od Chester »

Hurikán píše: Dejme tomu 200 hod. veřejně prospěšných prac
přesně tolik dostal spolužák za to že ve čtyřech zdemolovali telefoní budku. :)
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
Lada Rider

Příspěvek od Lada Rider »

Honza to moc pekne napisal. :supz:
СЕКТОР ГАЗА парты
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

Po přečtení celého příběhu usuzuji, že to byl Kopr.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Acibuk píše:Po přečtení celého příběhu usuzuji, že to byl Kopr.
Přiznej se. Že ty sis šlehnul a přehnals to.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010 :hrob:
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008 :hrob:
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

Je fakt, ze vas i nas trestny poriaodk je postaveny tak, ze obzalovany ma ciacej prav ako poskodeny vramci ludskych prav, rôznych eu smernic a pod.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“