Kočkolap Lada 111
Moderátor: Moderátoři
Taky se obávám. Pokud se nepodaří vhodně nakřížit tyto dva povozy, pujdou oba za trest do lisu.Koko Loko píše:Jestli převládnou geny Hradní střely, tak Frankensteinovo monstrum bude oproti tomu pouhou dětskou hračkou .plavec píše: ... Ovšem kočkolap a hradní střela bude zkřížena ...
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Tak to asi budu, neb mě spíš užije na jarní srazy než na podzimní.FOMA píše:mrtvej plavec
Neboj, třeba zas někdy povalím na Ostravsko, tak se stavím , Kroměříž i Vyškov je docela "při cestě"
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
FOMA, Díky, samozřejmě taky kdybys jel někdy kolem můžeš se stavět i přes noc.
Jinak jsem vypustil chladivo a prolil motor a chladič vodou, dokud netekla čistá, To co tam bylo hádám na Tosol, nebo šílenou korozi. Při tý příležitosti jsem vyměnil vrtuli na chladiči, páč při spuštění mi to připomínalo start raketoplánu.
A dneska stávkoval imobilizér, vůbec mě to nechtělo nastartovat, pomohlo až odpojení a připojení baterie.
Jinak jsem vypustil chladivo a prolil motor a chladič vodou, dokud netekla čistá, To co tam bylo hádám na Tosol, nebo šílenou korozi. Při tý příležitosti jsem vyměnil vrtuli na chladiči, páč při spuštění mi to připomínalo start raketoplánu.
A dneska stávkoval imobilizér, vůbec mě to nechtělo nastartovat, pomohlo až odpojení a připojení baterie.
Vytáhnul jsem spodní hadici chladiče a prolejval čistou vodou, tak mám pak ještě vytočit ten šroub z bloku? V jakých je místech?
Řekl bych, že tím jsi vypláchl pouze chladič.plavec píše:Vytáhnul jsem spodní hadici chladiče a prolejval čistou vodou, tak mám pak ještě vytočit ten šroub z bloku? V jakých je místech?
Hodlám také vyměnit chladící kapalinu. Podle toho, jak jsem to dělal u svých dřívějších vozů, si chci misto toho vypouštěcího šroubu dát průtokový šroub, tam hnát teplou vodu z bojleru (do zahřátého mototru) a "špínu" nechat vytékat přepadem z expanzní nádržky za běhu motoru, aby tomu výplachu pomohlo i čerpadlo na motoru (samozřejmě otevřít napno i topení). Co Vy na to ?
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Jsem teď sice se svým komentářem krapítek OT, ale: koukám, že šroub se nezměnil od doby první 2101 . L.tavri píše:Obrázek
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Když jsem před 7 lety měnil rezatý TOSOL za G48, tak jsem o tom šroubu nevěděl a loni na podzim při druhé výměně se mi v chladném počasí lovit šroub nechtělo. Hlavně i proto, že jsem dělal tu vodní pumpu a voda vyletěla ven tudy. Heverem jsem pak tuto stranu spustil dolů, resp. naklonil auto a nějaké dcl šly znovu ven.
Rozpojení hadice mi nedává smysl, když na druhém konci chladiče je výpustný kohoutek.
Rozpojení hadice mi nedává smysl, když na druhém konci chladiče je výpustný kohoutek.
Dodge Avenger 2.0 VVT
Nezapomeňte na zavřený termostat
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!