Však jsou lidi co zažívají i mnohem tragičtější situace (čímž tu tvoji nechci nijak zlehčovat) , prostě věř, že bude lépe

Brát si vzor z výše jmenovaných individuí nemá smysl.
Moderátor: Moderátoři
skús to vyfotiť, niesom si istý či viem ako to myslíš. Ja čo mám uskladnené turbo, tak na ňom je aj na prívode aj na odvode závit. Ak myslíš to, tak na tej istej stránke som videl aj nejaké fitingy.Atex píše:ale na privodu je spesl koncovka na turbine. Vyfotim, ukazu.
já bych to celý vyhodil a zašel třeba do krámu s náhr. dílama na zemědělskou techniku a koupil 1x tlakovou hadici na hydraulickej olej (tady ještě líp opancéřovanou aby byla drobet chráněná) + k tomu jednu "přípojku" - na jedný straně závit do turba a na druhej závit s konusem pro hadici. ev. "vsuvku" ta má ale konusy na obou stranách (spojení 2 hadic) + teda něco na připojení do motoru, tam nevim jak to budeš řešit... podle tvých fotek by to šlo nebo ne?Atex píše:JJ ten je na bloku, na fotce je cela ta trubka, ohebny konec se musi vylisovat a udelat delsi. Uz jsem se s jednim o tom bavil, az budu mit nejake penize tak mi to udela