Ale asi dost lidí už stejně nemá pud sebezáchovy, když jsem se s Ladou přiřítil na dálnici v levým pruhu třeba 140 za někoho a ten mě brzdil, tak jsem probliknul, nereagoval.Probliknul podruhý, nereagoval, pustil dálky s přídavkama natvrdo a troubil a nic.Pak sem ztratil rychlost a bylo to stejně v háji. Ale ikdyž bych se mu na prdel lepil, tak by nezrychlil nebo se neuhnul.To samý i na státovce.Už se skoro nikomu neuhybám, pokud opravdu není nejvyšší nouze.Třeba teď v zimě.Jedu do dlouhýho táhlýho kopce nahoru po okresce.Borec v octavii nebo passatu jede dolu po prostředku.Jelikož to je ouzký a klouže to, bejvá slušností že ti co jedou dolů se buď nacpou ke kraji nebo počkaj ve "vejjezdu" (když jde o kamion, tak je to bez debat) , jenže jim je to jedno a kulí to po prostředku taky, pak mi nezbejvá, než škubnout s volantem nalevo a "uklidit" ho ke kraji, jinak bych se taky už nemusel rozject. Je mě jasný, že kdyby se neulkidil, že jsem na sračky.
Nebo když se někdo za mě přiřítí a má možnost mě předjet, a jedu teda blíž ke kraji a ukážu mu, tak zase nechce a lepí se mi na prdel, pak pomáhá jedno.Výrazně spomalit, třeba na 40 a borec jede hnedka. To jsou věci co mě točí a proto si vozím v kufru velkej pytel, kam házim ty čuráky, ten pytel pak odnesu na smetí a ještě do něj nakopu
Noo tak tam to asi vypadá hezky ve všední den.50tka na spořilovský, no dejme tomu, ale ta jižní spojka na Barranďák? Ikdyž ono je to vlastně asi jedno jaká je tam rychlost, když je ta hustota provozu taková že by se stejně víc stálo, než jelo. Tak dmateji, máte portrét?Jo, POZOR ma ty rychlosti v práglu - včera jsme jeli s kolegou po jižní spojce