Jakym stylem jezdite?

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jakym stylem jezdite?

Rychleji - na rychlost koukam jen občas
6
17%
Normal - rychlost podle potřeby, ale žadne maso
14
39%
Klobouk - klidna, pohodova jizda
4
11%
Na spotřebu :)
2
6%
Pila - seru na omezeni ať mi uhybaji kreteni
8
22%
Většinou předpisově.
2
6%

Celkem hlasů: 36

plavec

Příspěvek od plavec »

Achjo pila s žigulíkem.To je jako bych řekl že teď s fáčkem jezdím taky pilu :lol: Vždyť tyhle starý auta většinou sotva drží rychlost, když přijde kopec, tak to chce rozhulákat co to dá abych ho vyjel.
Ale asi dost lidí už stejně nemá pud sebezáchovy, když jsem se s Ladou přiřítil na dálnici v levým pruhu třeba 140 za někoho a ten mě brzdil, tak jsem probliknul, nereagoval.Probliknul podruhý, nereagoval, pustil dálky s přídavkama natvrdo a troubil a nic.Pak sem ztratil rychlost a bylo to stejně v háji. Ale ikdyž bych se mu na prdel lepil, tak by nezrychlil nebo se neuhnul.To samý i na státovce.Už se skoro nikomu neuhybám, pokud opravdu není nejvyšší nouze.Třeba teď v zimě.Jedu do dlouhýho táhlýho kopce nahoru po okresce.Borec v octavii nebo passatu jede dolu po prostředku.Jelikož to je ouzký a klouže to, bejvá slušností že ti co jedou dolů se buď nacpou ke kraji nebo počkaj ve "vejjezdu" (když jde o kamion, tak je to bez debat) , jenže jim je to jedno a kulí to po prostředku taky, pak mi nezbejvá, než škubnout s volantem nalevo a "uklidit" ho ke kraji, jinak bych se taky už nemusel rozject. Je mě jasný, že kdyby se neulkidil, že jsem na sračky.
Nebo když se někdo za mě přiřítí a má možnost mě předjet, a jedu teda blíž ke kraji a ukážu mu, tak zase nechce a lepí se mi na prdel, pak pomáhá jedno.Výrazně spomalit, třeba na 40 a borec jede hnedka. To jsou věci co mě točí a proto si vozím v kufru velkej pytel, kam házim ty čuráky, ten pytel pak odnesu na smetí a ještě do něj nakopu :mrgreen:
Jo, POZOR ma ty rychlosti v práglu - včera jsme jeli s kolegou po jižní spojce
Noo tak tam to asi vypadá hezky ve všední den.50tka na spořilovský, no dejme tomu, ale ta jižní spojka na Barranďák? Ikdyž ono je to vlastně asi jedno jaká je tam rychlost, když je ta hustota provozu taková že by se stejně víc stálo, než jelo. Tak dmateji, máte portrét? :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

U mě se jízda dělí na den a noc.Přes den vesnice město 60 tacho,mimo 100 až 120 podle toho ,kde jedu,dálnice 120 až 130.
V noci přes vesnice 80,mimo těch 110.
Líbí se mi Sašova zásada "předjet a nechat předjet".To ,že jedu podle předpisů mi nedává právo "moralizovat" ostatní tím,že se nacpu na prostředek a nenechám nikoho ,aby mě předjel,i když tím ten dotyčný porušuje pravidla silničního provozu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

plavec: ve čtvrtek jsme jeli zase a koukali na značky, žádný omezení na 50 tam není. Tak buď to zrušili, nebo tam nikdy nebylo a ty obrázky na netu jsou blbě. Nebo mi něco uniká.
Dole hned za baranďákem je 70, tam by klidně mohla být 40, v tom chaosu. Dál je ale 70 a pak 80 jako vždycky.
No a u OMV sjíždíme na Pankrác.

Pila se dá jet s čímkoliv, znamená to "co to dá" - význam "co to dá" je určen hardwarem :)

Blikající troubící lepící voly "odměňuji" bonusovou ztrátou rychlosti a v případě ještě nižší inteligence taktickou jízdou, kdy se jim to lepení ukrutně vymstí :)
Jednou jsem troubil na kamion, protože se dva předjížděli asi 5 minut - ale netroubil jsem na ten předjíždějící, ale na ten předjížděný. Prostě ho nechtěl pustit ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

dmatej píše:Jednou jsem troubil na kamion, protože se dva předjížděli asi 5 minut - ale netroubil jsem na ten předjíždějící, ale na ten předjížděný. Prostě ho nechtěl pustit ...
Chyba je ale na straně předjíždějícího,zkrátka když mi to jede jen o 1 km/h rychleji,tak prostě nemám na to ho předjet a nepředjíždím,to dělaj jen blbci.Ještě ,že mám posunutý omezovač na 93,aspoň se netrápím a ostatní nezdržuji.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

radek - on na to měl, vyjel, dostal se vedle něj a když byl asi ve třetině, ten vpravo zrychlil. A předpokládám, že nemůže riskovat tachograf, aby ještě zrychloval.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

dmatej píše:A předpokládám, že nemůže riskovat tachograf, aby ještě zrychloval.
O tachograf nejde,je prostě limitován omezovačem.S kopce to každej pustí na 95 i víc,pokud možno do 99,aby to nepřesáhlo 100.Ovšem v případě tebou popisovaném měním svoje rozhodnutí,blbec byl ten předjížděný.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
plavec

Příspěvek od plavec »

To mi přijde jako když se neuměli Ti dva domluvit.Vždyť skoro všichni maj v náklaďáku vysílačku, tak si mohli říct a nějak ten proces urychlit.
dmatej píše:jící troubící lepící voly "odměňuji" bonusovou ztrátou rychlosti a v případě ještě nižší inteligence taktickou jízdou, kdy se jim to lepení ukrutně vymstí
Nojo ale kurva já chci někdy taky ject,navíc u mě to je občas.Takový bawoři, méďové, passaty a podobný zazobanci s xenonama jedou po D1 třeba v levým skorem až z Prahy do Brna, tak proč bych já nemohl jednou za cestu 60km někoho vyblikat?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Pája
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pája »

K tý Jižní spojce, nic se nezměnilo, jen v okolí Baranďáku se snížila rychlost směrem k semaforům na 50 a na druhou stranu(směr HK) zase jen kousek u Baranďáku je 70ka. Jak je to na jinejch ulicích nevim.
VAZ 1800kk na prvočinitele
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Nevím, na dohadování po vysílačce asi nedošlo, ale xicht řidiče jsem viděl, už si ho nepamatuju, jen mám zafixován výraz "kokot od pohledu" :twisted:

plavec - i bez toho blikání o tobě ví a když tě nepouští, asi k tomu má důvod. Ničemu tím nepomůžeš, ale mě spolehlivě podráždíš. Pokud mě někdo problikne a zůstává v odstupu, obvykle jen pronesu "aby ses neposral", a pustím ho stejně jako kdyby neblikal.
Pokud se na mě lepí a není dostatečná mezera abych ho pustil a nemusel brzdit:
1) Vím, že má tudíž stejnou rychlost jako já, tudíž na předjetí potřebuje mnohem víc místa než kdyby používal hlavu - tím spíš ho nepustím, pokud bych vzápětí musel brzdit, abych se vešel do mezery.
2) Pokud je fakt nalepenej, schytá varovný brzdový, potom ostřikovače, a nakonec skutečný zpomalení. Tohle si prostě dovolovat nebude a basta. Bude muset pochopit, že se mu to silně nevyplatí.

Jezdi si jak chceš, ale s tímhle počítej - neporušuju jedinej předpis, neohrožuju bezpečnost, spíš naopak.

S levým pruhem nemám problém, ať si jedou, zazobanci, když mi nebudou překážet (viz relativita rychlosti ;) ) ... radši levým, než odstavným ... což se pravidelně stává kolem Berouna.

:-P
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Pája píše:K tý Jižní spojce, nic se nezměnilo, jen v okolí Baranďáku se snížila rychlost směrem k semaforům na 50 a na druhou stranu(směr HK) zase jen kousek u Baranďáku je 70ka. Jak je to na jinejch ulicích nevim.
Jj, už jsem to tu psal - díky za potvrzení.
plavec

Příspěvek od plavec »

dmatej píše:i bez toho blikání o tobě ví
No někdy taky ne, když se tam třeba cpe z pruhu do pruhu hlava nehlava bez směrovky a bez kouknutí se za sebe, tak nemůžeš stopro říct, že Tě vidí.Světla jsou jakoby znamení SPĚCHÁM.Pokud někdo dlouhodobě blokuje levej pruh tak to asi taky není dobře.Když pojede někdo na majákách (záchranka, policajti) tak kvůli tomu, že to někdo brzdí neprojedou a timhle zdržováním může třeba zbytečně někdo přijít o život, když je jasný, že honěj minuty.
dmatej píše:Jezdi si jak chceš, ale s tímhle počítej
Počítám už i se smrtí.Protože jestli se má člověk zabít na chodníku, že mě sejme opilec, nebo v práci, že mě mašina vtáhne za kabát, nebo na silnici jako šofer, to už je asi jedno.
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

ARMAN píše:koukam mujweb je zrušeny takže navod na samarku a fota me samošky jsou v panu :(
Ano jsou, zrušili to bez náhrady a obnovovat to nebudou (psal jsem jim dotaz), moje stránky teď taky jsou jen v mém PC. :twisted:
Bílý LADA a okřídlená spol.
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

dmatej píše:Nevím, na dohadování po vysílačce asi nedošlo, ale xicht řidiče jsem viděl, už si ho nepamatuju, jen mám zafixován výraz "kokot od pohledu" :twisted:

plavec - i bez toho blikání o tobě ví a když tě nepouští, asi k tomu má důvod. Ničemu tím nepomůžeš, ale mě spolehlivě podráždíš. Pokud mě někdo problikne a zůstává v odstupu, obvykle jen pronesu "aby ses neposral", a pustím ho stejně jako kdyby neblikal.
Pokud se na mě lepí a není dostatečná mezera abych ho pustil a nemusel brzdit:
1) Vím, že má tudíž stejnou rychlost jako já, tudíž na předjetí potřebuje mnohem víc místa než kdyby používal hlavu - tím spíš ho nepustím, pokud bych vzápětí musel brzdit, abych se vešel do mezery.
2) Pokud je fakt nalepenej, schytá varovný brzdový, potom ostřikovače, a nakonec skutečný zpomalení. Tohle si prostě dovolovat nebude a basta. Bude muset pochopit, že se mu to silně nevyplatí.

Jezdi si jak chceš, ale s tímhle počítej - neporušuju jedinej předpis, neohrožuju bezpečnost, spíš naopak.

S levým pruhem nemám problém, ať si jedou, zazobanci, když mi nebudou překážet (viz relativita rychlosti ;) ) ... radši levým, než odstavným ... což se pravidelně stává kolem Berouna.

:-P
Prosim ta vysvetli mi, ako si to myslis stymi ostrekovacmi, lebo nech rozmyslam ako rozmyslam, nejde mi to do hlavy :roll:
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Trevor píše:nejde mi to do hlavy
podle mně to mysli tak, že pusti ostřikovače a voda pujde i na auto za jeho :mrgreen:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

ja som to mal na zigu istu dobu nastavene tak, ze to ostrekovalo okoloiducich :-D to bola tepr zabava
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“