Moderátor: Moderátoři
Pod toto sa môžem len podpísať, veľmi dobre povedanéMacGyver píše:Jezdím tak, abych rychlost přizpůsobil svým zkušenostem, technickým možnostem vozidla (hlaně těm), povrchu, třídě a kvalitě vozovky a dbám zřetel i na sníženou viditelnost a povětrnostní podmínky.
tak tak, ale nejhorší na tom je to že ja se citim neohroženě, ale ty lidi za mnou kolikrát ne..Milda píše:Jezdím tak, aby to pro mě byla zábava a neohrozil jsem ostatní![]()
![]()
Tak přesně tak. Ještě bych dodal, že mnohdy je (bohužel) bezpečnejší jet i třeba ostřeji až zhovadile a to pouze proto, že je takový provoz okolo - není nic nebezpečnejšího než "Klobukář", který jede naprosto nepředvídatelně a okolnímu provozu natruc. A na druhou stranu, když člověk zdržuje ostatní, je to tež katastrofa - v tomhle ohledu mám fakt otřesný zážitek s Octavií 1965 v Rize a v Pobaltí a Polsku vůbec.dmatej píše:Pila - nikdy. Už jsem u pár bouraček zasahoval, sám jezdím úměrně nebezpečí.
Rychleji - obvykle, ale na rychlost koukám. Obce jezdím předpisově s výjimkou některých vybraných úseků.
Normál - třeba 180 po dálnici, rychlost sleduji, když mě někdo zbrzdí, počkám, takže žádné maso :) . Okrsky - obvykle dlouho vybírám místo k bezpečnému předjetí, a pak tomu teprv šlápnu na krk :)
Klobouk - když nechci, aby mi ségra poblinkala auto, musím se krotit.
Na spotřebu - no, prostě předpisově, kašlu na to, kdo mě předjíždí, podstatná je další desetinka dolů, klidná noha na pedále ... :)
Vybrat radiobutónek je nad moje síly :D
to sa teda mas cim chvalitTrevor píše:ako kokot ... tento rok uz padli za obet dve auta