Snímač rychloměru Niva 1,7i
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- MartasBrno
Snad to fakt nestojí tolik?!
http://autodilykrc.cz/eshop/detail/snim ... 2a1da90489
To by se to snad vyplatilo i opravit.
http://autodilykrc.cz/eshop/detail/snim ... 2a1da90489
To by se to snad vyplatilo i opravit.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- MartasBrno
Tak to bych to snad i opravil a třeba i nějak zapouzdřil. pokud by se odbrousil/odřízl/ jinak oddělil kus pouzdra natolik aby se daly identifikovat vytržené vodiče (pokud bys je nedohledal jinak, třeba ze znalostí funkce) a připájely znovu, problém by se omezil na znovusestavení a případně protivodězodolnění snímače. To by šlo třeba slepit a nějak přebandážovat, stáhnout... Ale z fotky toho tolik nevidím a v ruce sem to neměl, berte to jako fantazii. Odhad hodina práce? Prostě hraní na večer. Možná.
OT:
Neměl bys ten rozebranej volnej? Měl bych zájem, nechce se mi to vyrábět celý... Ale asi ještě zkusím vrakáč.
OT:
Neměl bys ten rozebranej volnej? Měl bych zájem, nechce se mi to vyrábět celý... Ale asi ještě zkusím vrakáč.
Přikládám ještě jeden detailnější obrázek. Takže jestli to dobře chápu, tak tohle čidlo má na práci nějakým způsobem sledovat, jestli se auto pohybuje např. na silnici, nebo v terénu a v případě potřeby mu obohatit směs? To by pak možná vysvětlovalo tu šílenou spotřebu. Zkusím ty drátky napájet zpět. Vedou do něho tři dráty, modro-červený,černý a hnědý. Modročervený vede doprostřed,ale Ty dva ostatní netuším.
to Luděk Ondrůch: Pokud to máš rozebraný doma na stole, nešlo by prosím vypozorovat,kam patří ostatní dva drátky? Nerad bych odpálil šváby na plošnáku:)
Dál nevím,jestli není náhodou ulomená ona středová tyčka (viz šipka na obrázku).
Ted stujuju v Brně, Královo pole...ale jinak jsem z vysočiny:)
Díky moc všem za rady
to Luděk Ondrůch: Pokud to máš rozebraný doma na stole, nešlo by prosím vypozorovat,kam patří ostatní dva drátky? Nerad bych odpálil šváby na plošnáku:)
Dál nevím,jestli není náhodou ulomená ona středová tyčka (viz šipka na obrázku).
Ted stujuju v Brně, Královo pole...ale jinak jsem z vysočiny:)
Díky moc všem za rady
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
To Luděk Ondrůch: Díky..to pak zkusím napájet a uvidíme...netuším,co tam ta středová tyčka dělá,ale jestli se neustále otáčí, tak ji težko nějak nastavím..
To staneko: Díky za návrh, pokud se mi to nepovede zprovozdnit a kdyby jsi mi udělal rozumnou cenu, tak bych se určitě Ti určitě ozval.
Tu spotřebu to asi uplně nevyřeší... Taky mi přijde mi,(např. když mám zařazenou jedničku), že když sundám nohu z plynu, tak auto stejně jede pomalinku dál..jak kdyby furt byl zapnutej sytič..tak jestli nebude problém i v tom...
To staneko: Díky za návrh, pokud se mi to nepovede zprovozdnit a kdyby jsi mi udělal rozumnou cenu, tak bych se určitě Ti určitě ozval.
Tu spotřebu to asi uplně nevyřeší... Taky mi přijde mi,(např. když mám zařazenou jedničku), že když sundám nohu z plynu, tak auto stejně jede pomalinku dál..jak kdyby furt byl zapnutej sytič..tak jestli nebude problém i v tom...
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele: