proto ja vzdy ty konce po nasazeni vyfuku secvaknu kombinackama. pak se to sice pri sundavani musi roztahnout ale je jistota ze to nevypadnepaves píše:fakt?Malda píše:Je, to je normalni seriovej zavespaves píše:tohle asi neni spona na normlani jezdeni, ne?tu bych v praze ztratil ani bych nedojel do prace
Výfuk s přírubou
Moderátor: Moderátoři
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
jsou i taci co pouzivaji treba jen ty dva krajni. to na nich potom visi a nevyskoci to z nich
ale kdyz to mas na trech a ty kraji sou vytahany, rady ty silentbloky vyskocej z vyfuku nebo z kastle(pokud nejsou prihnuty)
ale kdyz to mas na trech a ty kraji sou vytahany, rady ty silentbloky vyskocej z vyfuku nebo z kastle(pokud nejsou prihnuty)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Tome v tom ohybu vzadu není to nějaké zcvaklé ??? nebo se mi to zdá
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
-
- Kontaktovat uživatele:
Kazdopadne je to zajimave provedeni, kdyz potrubi vede skoro stredem vozu i v zadni casti. Asi bych se trochu bal toho vedeni potrubi kolem praveho lanovodu brzdy, tam se snazim vzdy, aby potrubi bylo co nejdal. Trochu mne zarazi ten orezly kat, vzdyt ja ho mam stale jeste jako novy
. Ty zavesy nevypadnou ani na nerovne silnici, pri spravne montazi maji vzdy predpeti.

-
- Kontaktovat uživatele:
taky čučím jak puk...o víkendu sem se přehoupl přes 170tkm a kat i první díl sou furt jak nové(nepočítám omlácení z lesa)...zadní díl byl měněn zřejmě již několikrát a střední zatím ujde...možná je to tím, že Tomáš jezdí 2x do měsíce do hospody a zpět, i když včera jel zrovna proti mně ani si nevšiml(asi z hospody, oči vyvalené jak ještěrka po přejetí)Wolf píše:Trochu mne zarazi ten orezly kat, vzdyt ja ho mam stale jeste jako novy

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Michal Pokorný
Tak já jsem se přehoupl přes 220 tkm a první díl je v pohodě, ale kat vypadá už dost sešle. Takové to oplechování je OK, ovšem příruby katu jsou takové, že kdybych u nich kýchnul tak se rozpadnou.Drobek81 píše:taky čučím jak puk...o víkendu sem se přehoupl přes 170tkm a kat i první díl sou furt jak nové(nepočítám omlácení z lesa)...zadní díl byl měněn zřejmě již několikrát a střední zatím ujde
Prostřední díl měnil předchozí majitel, je to Walker a vypadá pořád jako bych ho tam dal včera já. Ale je to typ co byl na starší kat (tuším, že snad novější 21043 a 21053 ho mají) co nebyl na přírubu, ale na sponu. Tak že z původního druhého dílu tam zůstala jen příruba a kousek trubky a na tu je nasunut ten Walker a zajištěn sponou. Zřejmě také proto, že zkoušet povolit ty šrouby na katu by byl docela risk.
- Fišer Jiří
Chlapci,mám v tom trochu zmatek .Mám 21073 a sháním prostřední díl výfuku s přírubou,jelikož mi upadl původní.Myslel jsem že v tom nebude problem,tak jsem si objednal u nás v Ladě,avšak cena 1800kč,mě zarazila,tak jsem si jej objednal u nás v auto doplňcích za 1050kč.Dnes koukám pod auto porovnávám a ten díl je o 20cm kratší,nechybí tam k němu ten kat?Podle výfuku co mi upadl to nemůžu porovnat,neboť tam byla pouze trubka s přírubou a tlumič,tak si myslím že jsem tam vůbec neměl KAT!Poraďte
díky!

Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život